Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2008, 11:02   #1
asparagas

asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ronaldinho ağır konuştu !

Click the image to open in full size.
Ronaldinho ağır konuştu !
Barcelona'nın yıldız futbolcusu Ronaldinho, Chelsea formasını asla giymeyeceğini söyledi
11 Mart 2008 09:48
Ronaldinho ağır konuştu

Barcelona’nın yıldız futbolcusu Ronaldinho, Chelsea formasını asla giymeyeceğini söyledi. Brezilyalı oyuncu İspanyol basınına yaptığı açıklamada, “Chelsea’nin beni istediğini biliyorum. Ancak onlar için oynamak istemiyorum. Atak bir futbol ortaya koymuyorlar ve sadece savunmayı düşünüyorlar. Şampiyonlar Ligi’nde benden topu almak için önce ayaklarıma tekme atıyorlardı” dedi.

Camacho istifa etti

Benfica’yı çalıştıran Jose Antonio Camacho, kötü sonuçların ardından görevinden ayrıldı. Ligde arka arkaya 4. beraberliğini alan ve UEFA Kupası’nda evinde Getafe’ye 2-1 kaybeden Kırmızı-Beyazlılar’ın İspanyol teknik direktörünün yanısıra yardımcı antrenör Pepe Carcelen de istifa etti. İtalya Ligi takımlarından Parma’nın hocası Domenico di Carlo da yönetim tarafından görevden alındı.

Serhat tercihini yaptı

Belçika’nın Anderlecht Takımı’nda forma giyen milli futbolcumuz Serhat Akın’ın, Almanya 1. Ligi’nde eski Trabzonspor’lu Marcelinho’nun formasını giydiği Wolfsburg’a gideceği öğrenildi. Anderlecht’te bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve sözlemesi bitecek olan Serhat’ın menacerinin Alman kulübüyle görüşmelere başladığı, 26 yaşındaki oyuncunun Türkiye’ye dönmeyi düşünmediği belirtildi.

Hakem ölümden döndü

İtalya’da yarı profesyonel futbol liginde yer alan Manduria ve Tricase takımları arasında Manduria’da oynanan maçın hakemi Marco Capilungo ölümden döndü. Tricase’nin 1-0’lık galibiyetiyle sona eren maçın ardından ev sahibi takımın taraftarları, hakemin arabasına çarparak yoldan çıkarttı. Capilungo’yi holiganların elinden ise Jandarma’nın zor kurtardığı bildirildi.

Türk hakemlere görev

UEFA, 17 ve 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası eleme grubu karşılaşmaları için 6 Türk hakeme görev verdi. Almanya’daki 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası 3. eleme grubu maçları için Deniz Gökçek ve Seçim Demirel, Çek Cumhuriyeti’ndeki 1. eleme grubu maçlarına Hilal Tuba Tosun, Sibel Yamaç görevlendirildi. 19 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası’na ise Hüseyin Gökçek ve Erdinç Sezertem atandı.