Konu: erkeğe gell
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2008, 11:29   #1
kartal mersin
 
kartal mersin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
erkeğe gell

Click the image to open in full size.
“İnek tipli, maço, çapkın ve kıro erkeklerden uzak durmak gerekiyormuş.. sizce 4 erkek tipinden uzak durmak kolay mı ya da bu özellikler taşımayan erkek tipi bulmak ne kadar mümkün?” diye sormuşlar!!

Ewet efendim, mümkün!

Hem de, o kadar kolay ki!

Sen hala, “ne yapacağım, Tanrım!!!” diyenlerden misin?

O zaman, seni azacık bilgilendirelim.. ne dersin?

Bildiğim sırrı, sen de bilmek istiyor musun?


Yalnız, şekilci olmayacaksın.. çünkü, elde ettiğin erkeğin ilk şekli biraz garip olacak.. nasıl mı? Click the image to open in full size.

Aynen şöyle;
Click the image to open in full size.
Uzun bacaklar, tıknaz bir gövde, garip parmak yapısı, çıkık gözler.. asma suratını! Azacık sabret yaw! yıllarca bekledin..

Bu cinsin özelliklerini de sayayım sana;
Click the image to open in full size.
Büyük çoğunluğu yarı sucul bir yaşam sürüyor.. ama azimli, hayata karşı… yerinde duramayan bir yapısı var.. tırmanmadığı yer, zıplamadığı alan yok.. bitmeyen bir enerji, yani..

Öyle olur olmaz yerde, seni rezil edecek bir ağzı da yok.. az konuşur öz konuşur.. hatta tüm cümlelerini, tek bir seste toplayıp, sunuyor sana.. yormaz, yani.. ilk zamanlar, o ses biraz rahatsız edebilir seni, ama nelere alıştığımızı düşününce.. katlanılmayacak bir şey olmadığını sen de anlayacaksın..

Nasıl? Fena değil, değil mi?

Nerde bulacaksın? Şimdi, bu konuya açıklık getirelim..
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size. bataklıkta..
Click the image to open in full size.
Şaşırma! ilerisini düşün.. Click the image to open in full size.

Bahsettiğim bir Click the image to open in full size. “bataklık kurbağası”! Ama dere,çayır,ağaç kurbağalarını bilemem.. yani gidip onlardan bulursan, bu bozuk çıktı diye, bana söylenme!

Neyse, biz konumuza dönelim..yapacağın iş; bataklığa gideceksin, alacaksın ordan beğendiğin bir kurbağa… hatta istediğini ararken,Click the image to open in full size. “*küçük kurbağa küçük kurbağa” şarkısını da söyleyebilirsin..

Bulduğunda, işin en zor kısmına gelmiş olacaksın.. Click the image to open in full size. çünkü, isteğin erkeğe ulaşman için;Click the image to open in full size. eline alıp, şehvet dolu bir öpücük kondurman gerekiyor ona.. yaparsan.. yapabilirsen, yani..
Click the image to open in full size.



Click the image to open in full size.


alıntı

Konu kartal mersin tarafından (11-03-2008 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir..
kartal mersin Ofline   Alıntı ile Cevapla