Gökdeniz Yıldız Değil!!!
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Gökdeniz'in Rusya'nın Rubin Kazan takımına transferi konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu!.. "KAZANCIMIZ 9 MİLYON 800 BİN EURO"
Rubin Kazan'ın Gökdeniz konusundaki teklifini değerlendirdiklerini söyleyen Başkan Sadri Şener, "Piyasa koşullarına göre iyi bir teklif aldık. 8 milyon 700 bin euro bonservis ücreti önerdiler. Arada menajer falan yok, net bir para. Gökdeniz'in alacaklarını da verecekler. Yani toplam 9 milyon 800 bin euro kazancımız olacak. Bu akşam ya da yarın akşam bu transfer bitecek. Gökdeniz Beşiktaş maçında oynamayacak" dedi. "BANA TEORİK YILDIZ LAZIM DEĞİL"
Gökdeniz için ilginç açıklamalarda bulunan Sadri Şener, "Teorik yıldızların bana faydası yok, pratik yıldız lazım bana. Pratik yıldız da gol atandır... Konyaspor karşısında 2-0'dan 3-2'ye maç çevirendir" şeklinde konuştu. "5 OYUNCU İLE ÖN SÖZLEŞME İMZALAYABİLİRİZ"
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladıklarının da altını çizen Şener, yakın zamanda 4-5 oyuncu ile ön sözleşme imzalayabileceklerini de belirterek "Zaten Tunus'taydım, şimdi de Belçika'ya gideceğim. Haziran ayında transfere başlarsak hiç kimseyi alamayız, şimdiden başladık" dedi. "TRANSFERDE SADECE TEKNİK DİREKTÖRE BAĞLI KALAMAM"
Transfer konusunda sadece teknik direktöre bağlı kalamayacağını ve bunun tarzı olmadığını vurgulayan Sadri Şener, camiaya yakın isimlerden futbolcu isimleri aldığını da söyledi. Ersun Yanal'ın şu anda takımın başında olduğunu belirten, Şener, Ersun Yanal üzerine şu anda herhangi bir değerlendirmelerinin olmadığını açıkladı. 2 MİLYON 600 BİN EURO NEREDE?
Fatih Tekke'nin Zenit'e transferi konusunda da şok iddialarda bulunan bordo mavili kulübün başkanı, Fatih Tekke'nin Zenith'e transferinden kaynaklanan 2 milyon 600 bin euronun ortalıkta olmadığını ileri sürerek, "Ama bunu ispat edemeyiz. Zenit Kulübü '10 milyon euro ödedik' diyor. Herhalde 2 milyon 600 bin euro menajere verildi. Kulübün girdisi olarak 7 milyon 400 bin euro gözüküyor" ifadelerini kullandı TEK PÜRÜZ KALDI!..
Öte yandan Gökdeniz'in ise transfer bitmeden bir açıklama yapmak istemediği öğrenildi. Gökdeniz'in transferinin resmiyete dökülmesi sonrası hemen Rubin Kazan'ın Antalya'daki kampına katılacağı belirtildi. Transferdeki tek pürüzün ise Rubin Kazan'ın henüz Trabzonspor'a teminat mektubunu göndermemesi olduğu belirtildi. GÖKDENİZ'İN SORUNU GÜVENLİK!..
Bu arada Gökdenizi'in Rubin Kazan'a ısrarla neden gitmek istediği de ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre yaşadığı sorunlar nedeniyle idmanlara bile polis eşliğinde giden Gökdeniz'in, Trabzon'da artık rahat olmadığı, eşinin sağlık sorunları nedeniyle ve Trabzon'da güvenlik sorunu yaşadığı için bordo mavili kulüpten ayılmak istediği öğrenildi. |