NİCK :Yaralı_Kartal Adı :Ferhat Soyadı :Deniz Doğum yeri :Kütahya Doğum tarihi :25-11-1982 Mesleği :şair-senarist-esnaf Tahsilin :Ünv.Terk Burç:Yay Evlimisin / Bekarmı :BekaR Bulunduğu Şehir :Kütahya/Antalya Kişisel özelliğin :Özgürlük Düşkünü Kendini bir cümle ile tarif etsen :Asi Hobilerin :Şiir yazmak ve okumak-sinema izlemek Fobilerin :sürüngen ve böcekler Yaptığın sporlar :Amatör takımda futbolcuydum Fawori filmin :Arkadaş (Yılmaz Güney) Fawori değişlerin: berhudar ol evladım Fawori tv programların:Yok Ne tür muzık dinlersin:özgün müzik rack bazende rap Fawori grupların ve muzik:Yok Fawori sporcun (genel) :baba hakkı Avrupada favori takımın/futbolcun :juve (del piero ve totti) Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :Delgado (genel anlamda sergen) Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : sevinmek için sevmedik Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :Eylem Güzeli Forumda kimlerle tanışmak istersin:herkesle Forumu nerden duydunuz :Duymadım Neden beşiktaşforum ? : geniş içerikli ve samimi Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: maalesef hayır Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku özelim Boşluğu doldurun :forumda futbolcu sohbetleri düzenlenebilir.
__________________ "Yeryüzü Dar Gelir Sevdama" |