Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2008, 08:22   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başarı paraya dönüşüyor

Beşiktaşımız, Umbro ile 3 milyon, Acıbadem Hastaneleri ile de 2 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması imzaladı

Beşiktaşımızın futbol ve basketbol takımlarının liderlik koltuğuna oturmasından sonra sponsorlar siyah beyazlı kulübün peşinden koşmaya başladı. Siyah beyazlı kulüp dün iki sponsorla sözleşme izladı. Beşiktaş spor giyim firması ve forma sponsoru Umbro ile 3 milyon, reklam ve sağlık sponsoru Acıbadem ile de 2 milyon dolar karşılığı anlaşma yaptı. Siyah beyazlı kulübün asbaşkanlarından Ertunç Soğancıoğlu, Pazarlama ve Kartal Yuvası’ndan sorumlu yönetici Hakan Aksoy, forma sponsoru Umbro ile büyük projeler hedeflediklerini vurgularken sağlık sponsoru Acıbadem ile reklam ve sağlık sponsorluğu önemli adımlar attıklarını belirtti. Beşiktaş’ın dünya markası olduğunu kaydeden Ertunç Soğancıoğlu şöyle dedi: "Amerika, İngiltere ve Almanya’dan önemli kuruluşlar sponsor olmak için teklifte bulunuyorlar. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde Avrupa’nın önemli bir kurumu ile görüşeceğiz."
Umbro’nun Türkiye temsilcisi Turan Koray siyah beyazlı kulüp ile yapılan anlaşmadan mutlu olduklarını belirterek, "Beşiktaş Kulübü ile Umbro adeta özdeşleşti. Beşiktaş, İngiltere, Almanya, Fransa ve İtalya’da sponsoru olduğumuz birçok kulüpten daha öncelikli avantajlara sahip. Umbro yetkilileri Türkiye’de Beşiktaş’ın geleceğe yatırım yaptığını analiz etti ve uzun yıllar Beşiktaş’ta kalmayı arzuluyorlar. Şu anda Beşiktaş ile 1 artı 2 yıllık anlaşma imzaladık" dedi.
Yeni dizayn hazır
Umbro takımlar sorumlusu Ali Asker Özgül ise Beşiktaş’ın gelecek yıl forma dizaynının yapıldığına dikkat çekerek şöyle konuştu: "Gelecek yılın formaları hazırlanıyor. Bazı oyuncularla özel anlaşmalar yapacağız."
Kaynak: Hürriyet
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla