Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2008, 13:42   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Burçlara göre 2008'de neler olacak ?

Click the image to open in full size.Türkiye'nin 2008 yılı falı oldukça dikkat çekici... Burçlara göre Türkiye’nin gündemi Ağustos’ta değişecek...




Bireyin kişilik özellikleri ve bilinç altındaki düşünceler üzerine araştırmalar yapan Derinlik Psikolojisi Uzmanı Pelin Hattatoğlu, astrolojiyi psikolojiyle birlikte ele aldı. Astroloji ve psikolojinin ortak yönlerinin olduğunu ifade eden Hattatoğlu, dünyada "psikolojik astroloji" adında yeni bir bilim dalının doğduğunu aktardı. Psikolojik astroloji adı verilen bu bilim dalının Carl Jung'un teorilerinden beslendiğini ifade eden Hattatoğlu, bu bilim dalının ana konusunun insanın kişilik yapısı olduğunu belirtti. Psikolojik astrolojiye, insanın doğum haritasının kaynaklık ettiğini belirten Hattatoğlu, "Psikolojik astroloji, insanın olaylar karşısında nasıl tepki vereceğini tahmin etmeye çalışıyor" dedi.

TALİH KUŞU OĞLAKLARDA

Burçların psikolojik tablosunu çıkardığını söyleyen Hattatoğlu, 2008 yılında neler yaşanacağını açıkladı. Hattatoğlu'nun yorumlarına göre Koç, Balık, Boğa ve Terazi başta olmak üzere tüm burçlar, ayın etkisine göre bu yıl duygusal anlamda olumlu gelişmeler yaşayacak. Koçlar, kariyer değişikliğine gidecek. Meslek bile değiştirebilirler. Bu sene Koçlar dikkatli olmalı. Bu yıl bütün burçların, hedef belirleme, plan yapma ve hedefe ulaşma dönemi olduğunu kaydeden Hattatoğlu, Oğlaklar’ın başına bu yıl talih kuşu konduğunu belirtti. Oğlaklar’ın bu yıl her alanda başarılı olacaklarını aktaran Hattatoğlu, Oğlaklar’ın bu şansı 12 senede bir elde ettiğini hatırlattı.

Türkiye’nin gündemi Ağustos’ta değişecek

Türkiye'nin 2008'in ilk yarısında ekonomik anlamda bir hayli sıkıntı geçireceğini ifade eden Hattatoğlu, ekonomik krizin siyaset dünyasına da yansıyacağını belirtti. Hattatoğlu, "Türkiye'nin 2008'in ilk yarısında yaşayacağı ekonomik kriz hazirana kadar sürecek. Türkiye, Mayıs ayında siyasi alanda sürprizlerle karşılaşacak. Türkiye, iç sorunlarını önümüzdeki 2 sene içinde bitirecek" şeklinde konuştu. Hattatoğlu, bu yıl Avrupa ile ilişkilerimizde olumlu gelişmelerin olacağının sinyallerini verdi.

Başbakan bu yılı huzurlu geçirecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üç gökcisminin Balıkta birleştiğini aktaran Hattatoğlu'na göre Erdoğan, bu seneyi psikolojik açıdan oldukça rahat geçirecek. Erdoğan, iş hayatında zor kararlar vermek zorunda kalacak. Günlük rutin işlerinde bile değişikliğe gidecek. Ailesiyle daha fazla zaman geçirmek isteyecek. Sosyal hayatında rutin işleri bir kenara bırakarak yeni aktivitelerle ilgilenecek.

KOÇLAR

Sabırlı olun

Bu sene toplum önündeki imajınız iyi yönde değişiyor. Kariyer alanında bütün kapılarınız açık. Yıldız haritanız kariyer, başarı, statü ve ün bölgesinde toplanıyor. Yardım almaksızın bu yolda azimle ve sabırla ilerlemelisiniz. Sabır bu sene sizin anahtar kelimeniz. Başarının bedeli olarak bir güç savaşıyla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda duygularınızı kontrol altına almalısınız.

BOĞALAR

İşleri yolunda

Bu sene evren sizin için geçtiğimiz yıllara oranla daha nazik olacağa benziyor. Büyük hedefler için çok aceleci davranmayın. Son yıllarda çok stresliydiniz. Bu yıl yaptığınız çalışmaların meyvelerini toplama zamanı. İş hayatında istediğiniz konumda olacaksınız. Finansal durumunuzu iyileştirmek isteyeceksiniz. Fakat risk almaktan kaçının. Aşk alanında uzun dönemli ilişkiler sizi mutlu edecek.

İKİZLER

Sağlığa dikkat

Evdeki özellikle duygusal problemlerin nasıl bu noktaya geldiğini düşünün. Sorunları hoşgörüyle halledebilirsiniz. İçinizde hayatınızı daha tatminli bir yöne çevirecek güç var, bulup çıkarın, gerekirse erapistten yardım alın. Sorunlarınız kendinizi daha iyi tanıyarak ve sabırla çalışarak halledilecek işler. Sağlığınıza, özellikle önümüzdeki 2-2.5 sene sindirim sisteminize dikkat etmenizde fayda var.

YENGEÇLER

Huzur dönemi

Bu sene hayatınıza pozitif insanlar girecek. Yakınlarınızdan maddi destek göreceksiniz. Genel olarak bu yılı geçen yıla göre daha çok huzurlu geçireceksiniz. Zamanınızı doğru kullanmalısınız. İş hayatında kestirme çözümlere gitmek size yarardan çok zarar getirebilir. Harcama alışkanlıklarınızı bir kez daha gözden geçirin, temkinli olmanızda fayda var.

ASLANLAR

Planlar yapın

Bu sene planlı davranın. İş alanında hayatınızda büyük gelişmeler olacak. Liderlik özelliklerinizi başarıyla kullanacaksınız. Ancak bu başarı omuzlarınıza ekstra yük getirebilir fakat hiç beklemediğiniz anda yardım edecek insanlar karşınıza çıkacak. İkili ilişkilerinizde görüş ayrılığı yaşadığınız insanlarla fazla vakit kaybetmek istemeyebilirsiniz. O yüzden ilişkilerinize dikkat edin.

BAŞAKLAR

Verimli bir dönem

Hayatınızda bazı alanlar hiç ummadığınız kadar olumlu gelişmeler yaşarken bazı alanlarda çeşitli güçlüklerle karşılaşacaksınız. Gerçekten isteklerinizi belirleyip, vakit kaybetmeden uygulamaya geçirin. Yaratıcılığınız, kendinizi ifade etmeniz doruk noktasında. Kafanızda problemlerin yarattığı zihinsel enerjiyi bile başka yapıya yöneltme kapasiteniz var.

TERAZİLER

Vakit ayırın

2008'de ilişkilere bakış açıları değişebilir. İlişkilerde yaşayacağınız hayal kırıklıkları, ilişkilerden ne istediğinizi daha iyi anlayıp, onu size vermeyenleri hayatınızdan çıkarmanıza sebep olacak. İş hayatında beklenmedik değişim söz konusu.

AKREPLER

Hedef tamam

Bu yıl sizi her alanda süprizler bekliyor. Hedeflerinize ulaşabilmek için grup çalışmalarına önem vermelisiniz. Yatırımlarınızı da grubunuzla birlikte yapmalısınız. Tek başınıza karar vermeniz sizi zor durumda bırakabilir. Yanlızlık size göre değil.

YAYLAR

Enerjini kullan

2007 sizin için şanslı bir yıldı. Geçen senenin meyvelerini bu sene toplamaya devam edeceksiniz. Artan sorumluluklarınız nedeniyle arkadaşlarınız sizi toplum içinde görmeyecek. Bu sene enerjinizi kullanırsanız güzel çalışmalara imza atacaksınız.

OĞLAKLAR

Şans sizden yana

Bu yıl tuttuğunuz altın olacak. Bu şansı 12 yılda bir elde ediyorsunuz. Genelde çevrenize öncelik verirken bu sene kendinize vereceksiniz. Kariyeriniz, geliştirmek için alacağınız kurslar, seyahatler çok eğlenceli olmasa da, sizin için faydalı.

KOVALAR

Kafanız karışık

Bu sene kafanız karışık. Karar vermekte güçlük çekeceksiniz. Geçtiğimiz senelerde uğraşlarınızla alamadığınız sonucu bu sene, sosyal bağlantılarla gerçekleştireceksiniz. Özgüveninizi kaybetmeyin.

BALIKLAR

Sosyalleşiyorsunuz

Bu sene grup aktivitelerine önem vereceksiniz. Profesyonel alanda da sosyal bağlantılarından fayda göreceksiniz. Başarı, iyi ilişkiler kurmanıza bağlı. Eşinizin, ortağınızın sorunları ile uğraşmak zorunda kalacaksınız.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla