Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2008, 19:22   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Gökdeniz resmen Rubin Kazan'da

Gökdeniz resmen Rubin Kazan'da

Flaş! Flaş! Trabzonspor'un futbolcusu Gökdeniz Karadeniz'in, Rus kulübü Rubin Kazan'a transferi resmiyet kazandı. Rubin Kazan'ın gönderdiği teminat mektubu Trabzonspor kulübüne ulaşırken, yetki belgesinin de imzalandığı açıklandı. Gökdeniz ise yarın sabah yeni takımının kampına katılmak için Antalya'ya gidecek.
Transfer hakkında konuşan Gökdeniz Karadeniz; "Bana kimse kızmasın. Bu transfer Trabzonspor'un menfaati doğrultusunda yapıldı. Takımdan ayrılırken kulübüme para kazandırdığım için çok mutluyum. Trabzonspor camiasını ve taraftalarını her zaman çok sevdim ve hepsinin hayatımda ayrı bir yeri olacak. Bu günlere gelmemde büyük bir pay sahibi olan Trabzonspor camiasını çok teşekkür ederim" dedi.
Konuyla ilgili olarak Trabzonspor yönetimi resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı;
Kulübümüz bir süredir transfer görüşmelerinde bulunduğu Rusya'nın Rubin Kazan kulübü ile Gökdeniz konusunda kesin olarak anlaşmaya vardı. Rubin Kazan'ın oyuncunun bonservis bedeliyle ilgili beklenen teminatları göstermesinin ardından oyuncumuzun uluslararası transfer sertifikası Rusya Futbol Federasyonu'na gönderildi. Böylelikle Gökdeniz Karadeniz'in Rusya'nın Rubin Kazan kulübüne transferi kesinleşti.
__________________
asparagas Ofline