Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2008, 08:51   #1
KaRaHaNLI
 
KaRaHaNLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'tan samba atağı

Beşiktaş'tan samba atağı


Siyah Beyazlılar, Fluminense'nin orta sahadaki iki yıldızıyla ilgileniyor.
13 Mart 2008 / 08:08




Süper Lig’de 4 yıl sonra yükseldiği liderliği sezon sonuna kadar korumaya kararlı gözüken Beşiktaş, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.
Kendisine hedef olarak Şampiyonlar Ligi’nde başarıyı seçen siyah beyazlılar, Brezilya’nın Fluminense takımında forma giyen iki genç yıldız adayını yakın takibe aldı. Kartal’ın yakından ilgilendiği sambacılar, ’Nedved’ lakaplı orta saha oyuncusu Thiago Neves ve aynı yaştaki stoper Thiago Silva.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, gelecek yıl Avrupa’da ses getirecek bir ekip oluşturulması için teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan talep edilen oyuncuların listesini istedi. Demirören ayrıca yönetim kurulu ve teknik heyet tarafından görevlendirilen oyuncu tarama ekibinden Necdet Ergün, Mehmet Ekşi, Ömer Gülen, Metin Uzun, Muharrem Önen, Gürsoy Yalçın ve Sarp Yiğit tarafından izlenen oyuncular konusunda bilgi aldı. Oyuncu tarama ekibinin yanı sıra, menajer Süleyman Kiriş tarafından tavsiye edilen oyuncular arasında titiz bir çalışma sonucu uygun görülen oyuncular büyüteç altına alındı.

Gole dönük bir orta saha oyuncusu olan 23 yaşındaki Thiago Neves, takımında 10 numaralı formayı giyiyor. Oyun tarzı İtalya’nın Juventus takımında forma giyen Çek Pavel Nedved’e benzetildiği için ’Nedved’ lakabı ile anılan Neves, isabetli paslarının yanı sıra uzaktan attığı gollerle tanınıyor. Thiago Neves’in Fluminense forması altında 60 maçta 20 golü bulunuyor.

Aynı takımın stoperi Thiago Silva ise 1.83 metre boyunda ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. 23 yaşındaki Silva, Avrupa tecrübesi olan bir isim. Daha önce Porto ve D.Moskova formalarını giyen Silva, 2 yıllık Avrupa macerasının ardından 2006’da yeniden Brezilya’ya döndü.

Alacağımız oyuncular mevcutlardan iyi olacak

Beşiktaş’ın eksikliğini hissettiği bölgeler için oyuncu takibini sürdürdüklerini belirten başkan Yıldırım Demirören, "lk etapta gole dönük bir orta saha oyuncusu ile bir stoper transfer etmek istiyoruz. Thiago Neves ve Thiago Silva’yı uzun süredir takip ediyoruz. Teknik ekip son kararını verdiğinde işlemlere başlayacağız" dedi.

KİM KİMDİR ?

Thiago Neves Augusto

Doğum Tarihi: 27.02.1985

Boy: 1.82

2005 Parana 28 maç 12 gol

2006 Vegalta Sendai 32 maç 8 gol

2007-... Fluminense 60 maç 20 gol

KİM KİMDİR ?

Thiago Emiliano da Silva

Doğum Tarihi: 22.09.1985

Boy: 1.83

2003 Juventude

2004 Porto

2005 D.Moskova

2006 ...Fluminense
Hürriyet
__________________
Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
KaRaHaNLI Ofline