Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2008, 10:30   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Belgrad'tan Ümraniye'ye

Belgrad'tan Ümraniye'ye
Click the image to open in full size.

Basketbol takımını Kızılyıldız maçında yalnız bırakmayan Demirören, Türkiye'ye iner inmez soluğu Ümraniye'de aldı, futbolculara destek verdi.
13.3.2008



Özel görüşme yaptı
ULEB Cup’ta başarıyla mücadele eden Beşiktaş Cola Turka, önceki gün Belgrad’da Kızılyıldız ile karşılaşmış ve sahadan avantajlı bir sonuçla ayrılmıştı. Zorlu deplasmanda Siyah-Beyazlılar’ı yalnız bırakmayan Yıldırım Demirören, tribündeki yerini almıştı. Belgrad’tan dönen Başkan, özel işlerini bir kenara bıraktı ve soluğu Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde aldı. Demirören, Trabzonspor maçı öncesinde teknik heyet ve futbolcularla özel görüşme yaptı.
‘Primler ödeniyor’
TEKNİK direktör Ertuğrul Sağlam ile özel bir görüşme yapan Demirören, kalan tüm maçlarda iyi performans sergilenmesini istedi. Camianın büyük bir özlemle şampiyonluğu beklediğini hatırlatan Başkan, “Size güveniyorum” dedi. Demirören ayrıca takım kaptanları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman’dan da benzer taleplerde bulundu ve kalan az miktardaki alacakların yarın ödeneceği müjdesini verdi. Bilindiği gibi derbi öncesinde futbolcuların alacakları ödenmişti.


Kısa...Kısa...

‘Şampiyonlukçok yakın’
Sezona yedek kulübesinde başlayan ancak haftalar ilerledikçe teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın değişmezlerinden olan Ali Tandoğan, şampiyon olacaklarını iddia etti. Takım olarak mutlu sona ulaşacaklarını söyleyen tecrübeli oyuncu, “Rakiplerin yanı sıra sakatlıklar ve hakemlerle de mücadele ettik. Yine de ligin zirvesindeyiz. Herkes mücadelemize saygı göstermeli” dedi.
Acıbadem’den2 milyon $
Beşiktaş Kulübü dün Acıbadem Hastanesi’yle 2013 yılına kadar sponsorluk anlaşması imzaladı. Borsaya yapılan yazılı açıklamada, sponsorluk anlaşması çerçevesinde her sezon için 400 bin Dolar, sözleşmenin geçerli olacağı 5 sezon için toplam 2 milyon Dolar ödeneceği ifade edildi. Ayrıca bu süre içinde tüm sporcular ve teknik heyetin sağlık hizmetleri ve sağlık malzemesi temin edileceği dile getirildi.
Umbro’dan2.7 milyon $
Siyah-Beyazlılar Acıbadem Hastanesi’nin yanı sıra Umbro’yla da ürün sponsorluğu konusunda iki yıllığına el sıkıştı. 2008-2009 ve 2009-2010 sezonları kapsayacak şekilde yapılan anlaşmada Siyah-Beyazlılar’a ilk sezon 800 bin Dolar, ikinci sezon da 1 milyon Dolar ödeneceği belirtildi. Ayrıca 900 bin Dolar’lık hediye seti verileceği de ifade edildi.
‘Eleştirilere saygılıyım’
Gençlerbirliği karşılaşmasında yaptığı hatalar nedeniyle eleştirilen Baki Mercimek, tüm iyi niyetiyle çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Futbolda bu tip şeylerin yaşanabileceğini belirten genç yıldız, “Takımıma faydalı olmak istiyorum. Futbolda hata da var, eleştirilmek de... Saygıyla karşılıyorum. Tek amacım, Beşiktaş ile sezon sonunda şampiyonluk yaşamak” diye konuştu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla