Alıntı:
Ayhanco´isimli üyeden Alıntı
Belki işer yolunda gidiyor fakat Dalmau kötü olunca takım zorlanıyor.Bu yüzden Ergin Hoca'mızdan şunu istiyorum; Avrupa maçlarında genellikle Dalmau-Sinan-Apodaca-Sandro ve Kaya beşiyle başlıyoruz.
Fakat Çeyrek Final'e kalırsak oyun kurucu problemi yaşayacağımızı düşünüyorum.O yüzden de Hocamdan Apodaca-Sinan-Shumpert-Kaya-Sandro beşini istiyorum.5-6 dakika geçtikten sonra alıyor olabilir Shumpert'ı fakat onu küstürmeyelim.Ayrıca Sandro,kendini kesinlikle kanıtladı.Türkiye Ligi'inde ise Sandro'nun yerine Drobnjak'a daha fazla süre vermesini bekliyorum.Bu hem Drobnjak hem de takımımız adına daha iyi olacaktır.
Saygılar, |
En etkili beşimiz bu haklısın ama Apodaca oyun kurucu pozisyonuna geçerse verimliliği yarı yarıya düşer ve basit top kayıpları gelebilir. Onun yeri değil çünkü, ayrıca artık kolay rakip olmadığı için baskılı savunma olacaktır. Çeyrek final'de rakip Galatasaray olursa Apodaca, Dee Brown'a karşı top taşımada eksik kalır. O yüzden şu an için önemli olan Dalmau'yu kazanmak. Bu adam 2004'te NBA oyuncusu Carlos Arroyo ile Porto Riko milli takımında Dünya Şampiyonasına damga vuran isimlerdendi. Sıradan bir kolej basketbolcusu veya tecrübesiz bir çaylak değil. Biraz daha sabır gösterilmesi lazım. Bu kadro aynen devam ederse (oynamayan oyuncular hariç) önümüzdeki sene çok daha iyisini yapabilecek kapasitedeler..