Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2008, 18:18   #1
The_Black_One
 
The_Black_One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
F.Bahçe Henry için Platini ve Erzik'i devreye soktu

Şampiyonlar Ligi'nde adım adım finale koşan F.Bahçe, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Sezon sonunda dünyanın en büyük golcülerinden birini transfer edeceğiz" diyerek camiaya müjdeyi veren başkan Aziz Yıldırım'ın listesinin ilk sırasındaki isim Barcelona'lı Thierry Henry. B planında ise Shevchenko Eto'o ve Kanoute var.

Barcelona'nın golcüsü Henry'yi transfer etmek için Fransız yıldızın menajeri Jerome Anderson ile şartları konuşan başkan Yıldırım'ın işi bitirmeye kararlı olduğu ortaya çıktı. Aziz Yıldırım'ın, bu büyük transfer için UEFA Başkanı Michel Platini ile UEFA Asbaşkanı ve FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik'i de devreye soktuğu öğrenildi. F.Bahçe, Henry transferi için 25 milyon doları gözden çıkardı.



Not: Bu haber banada saçma gelmişti, fakat tribalfootball.com - Football Transfers, Premier League News, Serie A News, Spanish Primera Liga News sitesinde bu haber okuyunca şaşırdım.

Chelsea, Liverpool face Fenerbahce competition for Henry
tribalfooball.com - March 13, 2008
Click the image to open in full size.
Chelsea and Liverpool are monitoring Thierry Henry's situation at Barcelona.

Henry admitted yesterday that he was struggling to cope after a messy divorce last year and also was unhappy being played out-of-position by Barca coach Frank Rijkaard.
Chelsea and Liverpool are waiting with open arms to bring the Frenchman back to England in the summer, however El Mundo Deportivo says the Premiership giants will face competition from cashed up Fenerbahce. Zico's Fener will make an approach to Henry's minders in the coming days.

Bu transfer gerçekleşirse bunları hiçbir Türk takımı yakalayamaz.
The_Black_One Ofline   Alıntı ile Cevapla