Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2008, 20:00   #35
lacrymosa

lacrymosa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
nbacem´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
fb taraftarınına bak ne demek ya..!!! Fb taraftarı tmm 50 ytl en düşk verio ama stadda brbiyle muhabbet etseler daha çok ses çıkar be.. BİZE TASRAFTAR LAZIM AMA SEN SANIRIM OTURMAYA GİDERSİN MAÇA FALAN.!! BİZİM TARAFTARIMIZ ZENGİN DĞEİL.! TARAFTAR KÜSTÜMÜ HİÇBİRŞEY OMAZ O TAKIMDAN.O EZİKLERİDE HİÇBİR BEŞİKTAŞLI ÖRNEK ALAMAZ.!BU FİYATTA TÜRKİYE ŞARTLARINDA ÇOK FAZLA. O ÇOK MERAK EDİLEN FB NİNKİDE 6 YTL...
<<<<<<<<<NOKTA.!>>>>>>>>>>>>
ben sadece basketboldan ya da sadece bu maçtan bahsetmiyorum, genel bir politikadan söz ediyorum, yoksa bu maçın bilet fiyatları 5 ytl yapılır, sorun o değil, asıl sorun taraftarların çok büyük beklentileriyle kulüplerine katkılarının örtüşmemesi, fb taraftarını örnek almam demişsin, doğru bizim taraftarımızın ambiansına yaklaşamaz bile ama ben de sana şunu soruyorum; fb yönetiminin stadı yaptıktan sonra uygulamaya geçirdiği fiyat politikasının ve dolayısıyla yıllık gelirinin yarısını buradan elde etmesinin, alınan yüksek kalitedeki oyuncular ve sonrasında gelen ve kesinlikle tesadüf olmayan şamp. ligi çeyrek finalindeki payı nedir sizce?..
ama bu sorumu fb kininizi bir an için yokederk ve objektif olarak cevaplayın, herşy taraftarın istediği gibi olmaz, olmamalı da...