kahretsin yine herşeyi mahvettim doğru hakettim duyguları hapsettim ben çok eskiden sorma neden yada sor bilemem sana söyleyemem seni boşveremem koş gel hemen kollarıma doğru koy başını omuzlarıma ne olur ben yapamıyorum sen yap ne olur alsın ellerini birileri kalbime bassın derdim sen yaptın derdim sensin aşkım bırak ellerim ölene kadar orda kalsın içimde haklısın üzdüm üzüldüm kızdım üzüldüm sustum üzüldüm çok üzgünüm gözyaşlarım yok tamam haklısın hepsi içime aktı ve ben sakladım karanlık bi gece öncesi ve soluksuz beklenen bir sevgili gözleri aklıma takılmış kalmış elleri soğuk şubatı hatırlatmış görmezden gelme bu kalbi lütfen hep yalnız ve üzgün bu beden istemeden kırdım istemeden... gözlerin kaçtı hep benden neden... ikimizi bugün aynı karede düşündüm mutlu iki yüz ama kendime güldüm bazen asıktı o şirin suratın sen sebebi ise herzamanki gibi ben hapsettim kendimi senle yalnızlığa olsaydı tebessümün yaşardım ben anınla şimdi sigara dumanı yoluma eşlik eder sensiz hergün ölüme eşdeğer unutamam yüzündeki o buruk ifadeyi kıyamam yeterki yakma resimleri o gülen çocuk hergece belki ağlar sen beni böyle bil yaram elbet kabuk bağlar sen şubatın bana hediyesi ben pişmanım şimdi kim geri getirebilirki birgün buluşur ellerime eli..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR..
Konu taKi_bJk tarafından (14-03-2008 Saat 02:45 ) değiştirilmiştir..
|