Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2008, 08:45   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fulya sorgusu!

Click the image to open in full size.

Fulya sorgusu!

Beşiktaş'ta önceki gün Fulya Projesi için özel bir zirve gerçekleştirildi. 24 Şubat'ta Lüftü Kırdar'da yapılan Mali Kongre'de yönetimi ibra etmeyen 20 kişinin tamamına yakınının katıldığı toplantıda yönetim adına Yatırımlardan Sorumlu Yönetici İlhan Durusoy yer aldı. 3 saat süren toplantıda Divan Başkanı Yalçın Karadeniz de arabuluculuk yaptı. Yönetimi ibra etmeyen kongre üyeleri geçtiğimiz günlerde önce Karadeniz'e giderek, "Bizim tek derdimiz Fulya Projesi ve Beşiktaş'ın çıkarları. Sorularımız var. Bu sorulara kongrenin kalabalık ortamında yeterli cevabı alamadık. Yönetimle özellikle projelerden sorumlu yönetici İlhan Durusoy ile bir toplantı talep ediyoruz. Siz de Divan Başkanı olarak bize bu imkanı sağlayın ve sorularımıza yanıt almamız için bir toplantı ayarlayın. Bu toplantı sonucuna göre ibra olayını ve yasal bir aylık hakkımız sonunda mahkemeye gidip gitmeyeceğimize karar vereceğiz" dediler.
KRİTİK TARİH 24 MART
Bu gelişme üzerine Karadeniz, Mali Kongre'yi ibra etmeyen bazı üyeler ile İlhan Durusoy'u buluşturdu. Akaretler'deki kulüp binası Divan Kurulu toplantı salonunda biraraya gelen taraflar, 3 saat boyunca sorulara cevap aradılar.
Kongre üyeleri özellikle Durusoy'dan projedeki 12 kat fazlanın Beşiktaş'a ne kadarının gelir olarak döneceğinin üzerinde durdukları öğrenildi. İlhan Durusoy'un da tek tek projeyi anlattığı ve soruları cevapladığı kaydedildi. Ancak grubun kafalardaki bir çok soruya da cevap bulmasına rağmen tam olarak tatmin olamadığı bildirildi. Edinilen bilgilere göre ibra etmeyenlerin bir ay içerisinde mahkemeye başvurma hakkı 24 Mart'ta son buluyor. Grubun mahkemeye gidip gitmeme kararını daha vermediklerini önümüzdeki hafta toplantı yaparak kesin kararı verecekleri öğrenildi.

Kaynak: Sabah



14.03.2008
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla