Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2008, 08:50   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal gol gol gol!

Lider Beşiktaş, İnönü'deki Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarına tam gaz devam ediyor... Siyah-Beyazlı golcüler, Ümraniye'de fazla mesai yapıyor.
14.3.2008



Şut çalışması yaptılar
Üst üste Ankaraspor, Denizlispor, Galatasaray ve Gençlerbirliği’ni deviren Beşiktaş, gözünü Trabzonspor karşılaşmasına çevirdi. İnönü Stadı’ndaki zorlu mücadele öncesinde hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Siyah-Beyazlılar, dün Ümraniye’de gol çalıştı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, pas çalışmasının ardından duran top organizasyonları ve hücum varyasyonları yapıldı. Son olarak golcüler şut çalışması gerçekleştirildi.
Sadece Cisse ve Kaş...
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın savunmasında sıkıntı yaşayan Trabzonspor’a karşı Nobre, Holosko ve sakatlıktan kurtulan Bobo’yu da sahaya sürmeyi düşündüğü öğrenildi. Dünkü antrenmana sakatlığı bulunan İbrahim Kaş ve Cisse’nin dışında tüm futbolcuların katılması da, genç çalıştırıcının yüzünü güldürdü. Siyah-Beyazlılar, bugün basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla, Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek. l Murat AKBAŞ


Kısa...Kısa...


Ümraniye’nin havası değişti
Beşiktaş’ın dün yaptığı antrenman sonrasında sonrasında Siyah-Beyazlı kulübe, tesislerde kullanılmak üzere Nikken firması tarafından 24 adet hava temizleme makinesi hediye edildi. Makinelerin teslim törenine futbolculardan kaptan İbrahim Üzülmez, Bobo, Mert Nobre, Aydın Karabulut ve Serdar Özkan katıldı.
Potada biletler satışa sunuldu
Beşiktaş Cola Turka’nın, ULEB Kupası 3. turunda Sırbistan’ın Kızılyıldız takımıyla yapacağı rövanş maçının biletleri satışa çıkarıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, deplasmanda 80-80 berabere sonuçlanan ilk maçın rövanşının, 18 Mart Salı günü BJK Cola Turka Arena’da saat 19.30’da yapılacağı hatırlatılarak, taraftarlardan destek istendi. Biletix’ten satışa sunulan bilet fiyatları, protokol tribünü için 50 YTL, diğer tribünler için ise 25 YTL olarak belirlendi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla