Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2008, 12:19   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
F1'de nefesler tutuldu

F1'de nefesler tutuldu

Formula 1 takımlarından Vodafone McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton ile Finlandiyalı pilotu Heikki Kovalainen, 16 Mart Pazar günü Melbourne'da 2008 Formula 1 heyecanını başlatacak Avustralya Grand Prix'si öncesi Avustralya'nın Williamstown plajında düzenlenen plaj kanosu yarışında hünerlerini sergilediler.
Vodafone McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton ile Finlandiyalı pilotu Heikki Kovalainen, Williamstown plajında düzenlenen plaj kanosu yarışında aralarında V8 Supercar sürücüleri Craig Lowndes ve Jamie Whincup, Avustralya Futbol Ligi oyuncuları Luke Power ve Adam Simpson'ın da bulunduğu yerel yıldız sporculara duman attırdı. Hamilton ve Kovalainen, hızları ve saniyenin onda biri kadar kısa bir sürede karar verebilme yeteneklerinden edindikleri çeviklikleriyle plaj kanosunda en az Avustralyalılar kadar iyi olduklarını kanıtladılar. Yarış, Lewis Hamilton'un 2008 sezonu için Vodafone McLaren Mercedes takımına katılan yeni takım arkadaşı Heikki Kovalainen ile birlikte gerçekleştirdiği ilk etkinlik oldu.
2008 Formula 1 sezonuna hazır olduğunu belirten İngiliz pilot Lewis Hamilton, "Bir yıl önce benim için bütün her şeyin başladığı yer olan Melbourne'a geri dönmek harika. Geçtiğimiz sezon muhteşem geçti, fakat 2008'in getirecekleri daha da muhteşem olabilir. Bu hafta sonu Albert Park'ta başlayacak yeni sezon beni çok heyecanlandırıyor. Burası zorlu bir pist olsa da, geçen yılki ilk yarışımdan bu yana çok şey öğrendim. Bugünkü plaj kanosu yarışı, hafta sonuna hazırlanmak için harika oldu. Sezon öncesinde yeteneklerimi geliştirmek üzere birçok uzmanla çalıştım, yarışta kritik kararlar verebilmek için hazırım" diye konuştu. Vodafone McLaren Mercedes bayrağı altındaki ilk yarışına çıkacak Finlandiyalı pilot Heikki Kovalainen ise, 2008'de kazanma motivasyonunun daha da yüksek olduğunu söyleyerek, "Vodafone McLaren Mercedes'in Formula 1'in en iyi takımı olduğunu düşünüyorum, ayrıca bu sezona hazırlanmak üzere yapılabilecek her şeyi yaptık. Avustralya'da olduğum için çok heyecanlıyım, fakat hafta sonu bütün dikkatimi toplamış olacağım. Yarışa iyi başlamak konusunda çok azimliyim, hedefim pole position'a yerleşmek" dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla