Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2008, 01:22   #1
gulname
 
gulname - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
bu ogretmenler utandırıyor

Bu öğretmenler utandırıyor !
Click the image to open in full size.

Okul bahçesinde, özel otomobillerini öğrencilere yıkattılar..


Temiz eğitim


Bolu Atatürk Lisesi... Öğle tatilinde okul bahçesinde öğrenciler hummalı bir şekilde çalışıyor... Yaptıkları iş ise 2 öğretmenin otomobillerini temizlemek....


'Özel' bir 'çalışma'


Geleceğimizin teminatı öğretmenlerimizden bazıları, akıl almaz skandallara imza atarak binlerce meslektaşını utandırıyor. Tıpkı Bolu'nun en eski liselerinden Atatürk Lisesi'nde olduğu gibi... Okulda görevli 2 öğretmen, eğitim vermekle yükümlü oldukları öğrencilerini özel işinde kullandı.


İş bölümü yaptılar


Havanın güneşli olmasını fırsat bilen öğretmenler, okulun bahçesine çektikleri özel otomobillerini öğrencilere yıkattı. Kendi aralarında iş bölümü yapan 4 öğrencilerden biri camları sildi, diğeri hortumla otomobilleri yıkadı, diğer ikisi ise elektrikli süpürge ile paspasları süpürdü.


Oto yıkama eğitimi


Bolu Atatürk Lisesi'nde 2 öğretmen, müfredat dışında da eğitim verdi! Öğle tatilinde 4 öğrenciyi yanlarına çağıran eğitimciler, çocuklara otomobillerini yıkatıp üzerine bir de kurulattı.


Öğretmene çay-kahve getirme, özel hediyeler alma geleneklerine, otomobil yıkama işlemi de eklendi! Bolu'nun en eski okullarından Atatürk Lisesi'nde önceki gün havanın güzel olmasını fırsat bilen 2 öğretmen, otomobillerinin tozunu atmaya karar verdi. Bunun için kolları sıvayan öğretmenler, tek başlarına işin altından kalkamayacaklarını düşünerek 4 öğrenciyi de yanlarına aldı. Tıpkı okulda olduğu gibi, otomobil temizlemede de iş bölümü yapıldı. Çocuklardan biri camları silerken, bir diğeri hortumla otomobili yıkadı. Diğer ikisi ise elektrikli süpürgeyi çalıştırıp araçların paspaslarını ve koltuklarını temizledi.


Okulun suyu kullanıldı


Bu sırada kullanılan su ise elbette okulun musluklarından geliyordu. Daha sonra kurulama işlemi ile otomobillerin temizlenmesi tamamlandı! Görevlerini başaran 4 öğrenci, öğle tatili bittikten sonra yine sınıflarına koştu.






__________________
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
gulname Ofline   Alıntı ile Cevapla