Maçın devre arası hakem soyunma odası  enstantaneleri;       
Orta hakem- Şekerim bigudilerimi bulamıyorum, nerde  olduğunu biliyomusunn?   
Yardımcı hakem 1- Makyaj çantana baktın  mı?   
O.H.- aa doğru canım sağol burdalarmışş. dikkat ettin mi sarı takımın  7 numarası ne güzel çocukk   
Y.H.1- evet şekerim evet çok  şeker   
O.H.- ay oyundan atıcaktım ama kıyamadım valla çok tatlı çocuk, çok  da nazik   
Y.H.1- ay dursun kız noolcak bi zarar gelmez.   
O.H.- yeşil  formalı 4 numara da devamlı iltifat ediyoo, yok düdük bi ağıza bu kadar mı  yakışırmış da, yok bi sarı kart bu kadar mı güzel çıkartılırmış da devamlı böyle  konuşup konsantremi bozuyo. canım allığını alabilirmiyim?   
Y.H.2- ay  gördüm ben onu ya bana bakmaktan pozisyon alamıyo. devamlı ofsaytı bozuyo sonra  itiraz da edemiyo karşısında bayan gördü ya illa incelcek. al tabi canım makyaj  çantamda.   
O.H.- ay içim ezildi yiyecek bişiler getirdiniz mi  arkadaşlar?   
Y.H.2- benim çantamda sigara böreği var biraz da sarma  koydum.   
O.H.- ay şimdi onları yesem şişerim şekerim sağol maçtan sonra  yeriz artık.   
Y.H.1- tribünlerdeki tezahüratı da anlamadım ben kızlar ne  demek istiyolar acaba?   
Y.H.2- hangisinden bahsediyosun ki?   
Y.H.1-  "HaAaAkeeEmM biizZii ddeeE sOoOlaAaRRryuumMa GöÖTüüÜrR" diyolar ya. anlamadım bi  türlü   
O.H- boşver kız takma kafana ya bu arada benim ojelerim akmış  hep   
Y.H.1- tazele kız daha beş dakikamız var   
O.H.- kururmu  ki?   
Y.H.2- beklesinler biraz noolcak ki sanki hiç  bekletmiyoruz.   
O.H.- iyi o zaman ben süreyim de ikinci yarıya eksiksiz  çıkalımm.   
Y.H.- kız şenay hakemi duydunuz mu naapmış?   
Y.H.2-  naapmış kız?   
Y.H.1- dün maçı vardı bi takımdan 3 adama kırmızı göstermiş  aynı anda   
Y.H.2- niye ki kız?   
Y.H.1- bi oyuncu, yardımcı hakeme  "devamlı bayrak kaldırıyosun, istermisin ben de kaldırıyım" demiş, ona kırmızı  gösterince diğeri hoşuna gitmedi mi demiş onu da atmış, hazır kartı çıkarmışken  yerine koymadan tipi bozuk biri daha varmış onu da atmış.   
Y.H.2- sora  noolmuş?   
Y.H.1- sora maç iptal tabi.   
O.H.- boşverin kızlar, maç  başlıyoo hazırmısınızz   
Y.H.1- parfüm sıkıp geliyorum arkadaşlar siz  gidin..   
O.H.- hadi kızlar unutmayın cazibenizi kullanın, yoksa altından  kalkamayızz bu maçın    
				__________________  ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!         |