Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2006, 22:24   #1
bite me
 
bite me - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ronaldinho Nasıl "Trident Fresh Simidi Türkiye'de" dedi???

Ronaldinho nasıl Türkçe konuştu?
Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho, bir ciklet reklamı için Türkçe konuştu
Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho, bir ciklet reklamı için kamera karşısına geçti. Ronaldinho'ya reklamın Türkçe söylenmesi gereken cümlesini ezberletme görevi ise Neslihan Gök’e düştü.
Ronaldinho Trident Fresh reklam filmi 1 Mayıs’ta ekranlarda dönmeye başladı. 5 Mayıs’tan sonra da Ronaldinho’nun ekran başındakilere Türkçe seslendiği reklam filminin yayınına başlandı.
Hürriyet gazetesinin haberine göre, Nisan ayında İspanya’nın Barcelona kentine yakın Sitges tatil yöresinde çekilen bu reklam, Cadbury Schweppes’in Güney Akdeniz için hazırlattığı ortak bir projeydi. Bu nedenle, dünya kupalarıyla eşzamanlı olarak Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, İspanya ve Portekiz’de de gösterime girdi.
Sadece Fransızca ve İspanyolca bilen Ronaldinho'nun Türkçe cümleyi tek seferde söylemeyi başarması, tüm ekibi sevindirdi.
Ancak, sadece Türkiye’de yayınlanacak reklam filminde Ronaldinho kendi sesi ile Türk halkına Türkçe seslenerek, "Trident Fresh, şimdi Türkiye’de" duyurusunu yaptı. Ona bu cümleyi ezberletme görevi ise Neslihan Gök’e düştü.
Cadbury Kent’in reklam ajansı Manajans Thompson’ın Müşteri Direktörü olan Neslihan Gök, kamera arkasında yaşananlarla ilgili şunları söyledi:
SONUNDA SÖYLETTİM

Click the image to open in full size.

Ronaldinho’nun Türkçe sloganı söylemesi yaklaştıkça, bana olan ilgi de artıyordu. Ve sonunda yönetmenin sesi duyuldu: "Turkish endline" (Türkçe slogan). Yanına gittim. "Trident Fresh. Şimdi Türkiye’de" sloganını tane tane söylediğimde, Ronaldinho "pufff" diyerek zor olduğunu ifade eden bir yüz ifadesiyle kafasını çevirdi. Hemen bir kalem kağıt edindik. Sloganı kağıda yazdım ve heceleyerek okuttum. Ve Ronnie konuşuyor: "Trident Fresh. Şimdiiiiii..." Sessizlik. Tam ben "Eyvah, unuttu" derken "Turkiyedeee" diyor. Herkes koşarak yanıma geliyor "Neslihan OK mi" diye... "Ee, evet sanırım tamam" diyorum.

KAYNAK HABER3
bite me Ofline   Alıntı ile Cevapla