Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2006, 23:09   #1
the_compass
 
the_compass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pancu resmen Bursaspor'da

Pancu resmen Bursaspor'da
Beşiktaş'ın Rumen futbolcusu Pancu, resmen Bursasporlu oldu.
Click the image to open in full size.
Sabah saatlerinde Romanya'nın başkenti Bükreş'e gelen Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, Rumen yıldız Pancu ile menajeri Victor Becali'nin ofisinde bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda her konuda anlaşma sağlanınca, Başkan Levent Kızıl ile Rumen futbolcu Pancu basına birlikte poz verdi.

Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Pancu'nun Bursaspor'da başarılı olacağına inandığını belirterek, "Pancu, futboluyla kendini kanıtlamış bir futbolcu. Daha önce de Romanya'dan futbolcu transfer ettik, ancak bu oyuncular beklenen performansı sergileyemedi. Pancu'nun Bursapor'da başarılı olacağına inanıyorum" dedi. 2 yabancı oyuncu daha transfer etmek istediklerini Başkan Kızıl, "Süper Lig'de ayaklarımızın üzerinde durmayı ve başarı olmayı hedefliyoruz. Bunun için de hocamızın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İki yabancı oyuncu daha transfer etmek istiyoruz. Bu iki oyuncu Romanya veya Brezilya'dan olacak. Şu an ilgilendiğimiz futbolcular var, hocamız hangi futbolcuyu isterse onu almaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Rumen yıldız Pancu ise, Bursaspor'da başarılı olacağına inandığını belirterek, "Beşiktaş'a da Rapid Bükreş'e de kırgın değilim. Bursaspor ile anlaştığım için mutluyum ve Bursaspor'da başarılı olacağıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi ve taraftarını yakından tanıdığını, Bursaspor'a alışmakta zorluk çekmeyeceğini ifade eden Pancu, "Türkiye futbolunu iyi biliyorum. Bursaspor'dan teklif gelince düşünmeden kabul ettim. Bursaspor da Süper Lig'e yeni çıktı. Takım olarak iyi bir performans göstererek Süper Lig'de iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum" dedi.

İmza töreni sonrası Rumen futbolcu Pancu, Bursaspor forması giyerek ve elinde Bursaspor atkısıyla basın mensuplarına poz verdi.

Öte yandan, Kulüp Başkanı Levent Kızıl, Bursaspor'da forma giyen Frasineanu ile de sözleşme yeniledi. Başkan Kızıl, daha sonra her iki futbolcu ile Rumen ve Türk basın mensuplarına birlikte poz verdi.
__________________
BAZI İNSANLAR ANILARI İLE ANILIR FENER'LİLER İSE ANALARI İLE ANILIR....
the_compass Ofline