Konu: Yattara...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2008, 23:26   #13
Buelent01

Buelent01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
zorro´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
baki mercimek gibi adamı gönderin diyosunuz pes yani diyecek laf yok herif bugün rüştüyle beraber tek başına oynadı baki son zamanlarda kenidini çok geliştirdi eskisi gibi değil artık. gönderilmez yani

Baki cok sempatik bir oyuncu bence hem de cok Profesyonelmis duyduguma göre Besiktas a geldikten sonra hicbir idman kacirmamis.O na gercekten cok saygi duyuyorum takimin en cok elestirilen futbolcusu olmasina ragmen hicbir zaman en ufak bir agresiflik yok.Buna da eyvallah canla basla oynamasina da eyvallah niyetim burda Baki yi elestiri konusu yapmak da degildi.Ammaa Baki nin Besiktas formasini daha uzun bir süre giyebilecegine inanmiyorum özellikle Avrupa maclarinda Baki tam bir saatli bomba olur.Üstelik eger sampiyon olursak seneye Sampiyonlar Liginde oynayabilecegimizi de düsünürsen!!!
Hedefler büyüdükce oynatacagin futbolcu kalitesinide yükseltmelisin ve ne yazik ki Baki nin böyle bir Potansiyeli olduguna inanmiyorum.
Lütfen buna cevap yazma dedigim gibi amacim Baki yle ilgili tartisma falan acmak degil bu konunun da uzamasini istemem..
Buelent01 Ofline   Alıntı ile Cevapla