Konu: Tribün şov
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2008, 08:16   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Tribün şov

Takımlarına verdikleri destekle nam salan Siyah-Beyazlılar, dün akşam da peşpeşe gelen gollerle coşup, şampiyonluk şarkıları söyledi.
17.3.2008



30 bin kişi vardı
Turkcell Süper Lig’de sezonun sonlarına yaklaştıkça, sadece sahada değil tribünlerdeki heyecan fırtınası da artıyor. Yaptığı tribün şovlarla ve açtıkları birbirinden anlamlı pankartlarla dikkati çeken Siyah-Beyazlılar, dün akşamki Trabzonspor maçında da bir saniye olsun susmadı. 30 bin dolayındaki taraftar, takımının mücadeleci oyunundan, atılan gollerden ve girilen sayısız pozisyondan o kadar memnun kaldı ki, yerinde durmadı. Yorulan futbolcuları, verdikleri destekle yeniden ateşledi.
‘Lider buraya...’
Coşkunun eksik olmadığı İnönü Stadı’nın tribünlerine asılan pankartlar arasında ‘Bir ölür bin diriliriz, Hepimiz Filistin”, “Çanakkale geçilmez, bu vatan bölünmez” şeklinde olanları dikkat çekti. Maçın sonlarına doğru farklı galibiyetle yeniden kazanılan liderliğin keyfi ile iyice coşan Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk şarkılarıyla ortalığı inletti. Taraftarlar, 90 dakika bitiminde ‘Lider buraya’ diyerek takımlarını tribüne davet ettiler, Ertuğrul Sağlam’a da sevgi gösterisinde bulundular.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla