Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2008, 08:32   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İsmail Er:Delgado rüzgarı

BEŞİKTAŞ’mı iyi, Trabzonspor mu kötü? Siyah beyazlı takım, karşısında rakip olmadığı zaman çok iyi oynuyor ve kazanıyor. Karşılaşmayı izlerken bordo mavili kulübe Anayasa Mahkemesi kapatma kararı mı verdi diye düşündüm. Karadeniz’in savaşçı ekibine ne olmuş, anlayamadım ve de tanıyamadım.

Futbol kişiliği, sistemi iflas etmiş. Al Yattara’yı vur Memiş’e. Ayman’a top değdiğini kimse görmedi. İstatistiklere baktım en çok top kaybı yapan oyuncuların liste başında yerini aldı.

Sezon başında teknik heyeti kırmamak için hatır gönülle alınan oyuncular topluluğu oluşturulur, para kazanmak için star futbolcular satışa çıkartılırsa, başarı beklemek hayalden öteye gitmez. Bordo mavili takımın yönetimi beni ilgilendirmez ama İnönü Stadındaki futbolunu ibra etmiyorum.

İşte böyle bir tabloda sahne alan Beşiktaş’ta maçın ilk yarısında Delgado adeta tango yaptı. İlk golün başlangıcında start verdi Holosko’yu devreye soktu. İkinci golde ise kullandığı frikik atışında kalede bir değil 10 tane Tolga olsa kimsenin yapacağı bir şey yoktu. Hele 79’ncu dakikada Paf takımından gelen Aydın Karabulut’a bir pas verişi var. Ronaldinho halt etmiş! İnönü Stadında sezon başından bu yana karlı, yağmurlu havalarda bile böylesine esmedi Delgado.

Kahraman Rüştü

Cisse’
nin yokluğunu hissettirmeyen İbrahim Toraman’ın sahanın basmadık yer bırakmamasını 52’nci dakikada hakem Bülent Yıldırım kırmızı kartı ile engellerken, düdüğündeki adaleti tek taraflı değil eşit dağıtmalıydı. Sertliği ile şov yapan Yatara, Ayman yerine yaşı ufak olduğu için Barış Memiş’i atması haksızlık değil de nedir?

Maçın ikinci yarısında İbrahim Toraman’ın oyundan atılması Rüştü’yü kahramanlaştırdı. Umut ve Yattara’nın gollük pozisyonlarını eritirken ilk kez alkışlandı.

Özellikle maçın son 30 dakikası Trabzonspor forveti ile Rüştü arasında geçmesi ve Beşiktaş’ın ikinci bölgedeki isimlerinin etkisiz kalışı notlarımda kötü bir anı olarak kaldı. 71’nci dakikada oyundan alınan Tello’nun 9 haftadır sahalarda yürüdüğünü benim kadar kimse görmüyor mu. Aydın Karabulut attığı golle Teknik direktörüne mesaj verdi "Harcama beni hoca". Tello’nun yokluğunu, Sağlam atlasa bile, Sinan Engin, unutmamalı. Süper ligde şampiyonluğun takım ruhuyla kazanıldığı futbolculara hatırlatılmalı.
</B>
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla