Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2008, 16:29   #3
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Güvenç Kurtar'dan rehavet uyarısı

Gaziantepspor'u yenerek ligden düşme korkusunu üzerinden atan Denizlispor'da büyük sevinç yaşanırken, teknik direktör Güvenç Kurtar, futbolcularına rehavete kapılmamaları gerektiğini söyledi.
Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Gaziantepspor'u 2-1 yenen ve puanını 36'ya çıkaran Denizlispor'da büyük sevinç yaşanıyor. Ligin ikinci yarısında kendi sahasında 3. galibiyete imza atan ve puan cetvelinde 6. sıraya yükselerek düşme hattından iyice uzaklaşan Denizlispor'da teknik direktör Güvenç Kurtar, futbolcularına rehavete kapılmamaları gerektiğini söyledi. Gaziantepspor maçında eksik oyunculara rağmen iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirten Güvenç Kurtar, "Ankaraspor ve Gaziantepspor'la üst üste oynadığımız 2 maçta 6 puan çıkardık. Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Oyuncularıma ve bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederim" dedi.
Gaziantepspor maçında aleyhlerine verilen penaltı kararının ağır olduğunu savunan Kurtar, ilk golün Carlos Alberto'ya yazılması gerektiğini iddia etti. Maçın 5. dakikasında Carlos Alberto'nun yaklaşık 30 metre mesafeden attığı şutun üst direğe çarptıktan sonra içeriye düşüp dışarıya çıktığını ve Selahattin'in topu filelere gönderdiğini hazırlatan Kurtar, "Yardımcı hakem ilk vuruşta topun çizgiyi geçtiğini ve gol olduğunu söyledi ancak neden hareket etmediğini anlamadım. Bana göre gol Carlos Alberto'ya yazılmalı" diye konuştu.
Ligde kalma barajının 37 veya 38 olacağını tahmin ettiğini belirten Güvenç Kurtar, "Biz en az 40 puana ulaşarak rahatlamak istiyoruz. Bundan sonra daha iyi, daha rahat ve daha stressiz oynayacağız. Kalan 8 maçımız da tehlikeli, çünkü zor takımlarla oynayacağız" dedi.
Yusuf'un sakatlığının yavaş yavaş geçtiğini ve idmanlara çıkmaya başladığını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, "Zafer, Burak ve Gökhan'ın da iyileşmesiyle eksiksiz bir kadroya ulaşacağız. Bu oyuncuların da takıma katılmasıyla birlikte daha da güçleneceğiz. Ancak ayağımızın yere basması lazım. Şu anda oynayan ve oynamayan tüm oyuncularımızın durumu çok iyi. Rehavete kapılmadan mücadelemizi sürdürmek zorundayız" şeklinde konuştu.
Galatasaray maçı hazırlıklarına ara vermeden başladıklarını belirten Kurtar, "Galatasaray'la ilk yarıda kendi sahamızda oynadığımız maçı son dakikada verilen penaltıyla kaybetmiştik. Şimdi bu maçın rövanşını almak istiyoruz. İnşallah istediğimiz sonuçla ayrılacağız" dedi.

17.03.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla