Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2008, 16:30   #4
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

"F.Bahçe'den korkmuyoruz"

Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Süha Sidal, yaptığı açıklamada, saha avantajlarını çok iyi kullandıklarını belirterek, ''Rakibimizin doğru dürüst bir gol pozisyonu bile yoktu. Bizim futbolcularımız ise çok iyi bir performans ortaya koydular. Matematiksel olan ligde kalma şansımızı gerçeğe döndürdük. Bundan sonraki maçlarda da aynı mücadeleyi ortaya koyarsak ligde kalacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.
Yenilenen Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki ilk maçlarını kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Sidal, ''Daha önceki maçlarımızı da stadımızda oynamış olsaydık, ligde daha üst sıralarda olurduk. Taraftarımızın gücünü herkes biliyor. Takımlarını çok iyi destekliyorlar. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında da onların desteği ile daha iyi oynadık'' dedi.
Süha Sidal, karşılaşmanın devre arasında soyunma odasına giderken ve koridorlarda yaşanan olaylarla ilgili olarak da, ''Çok büyütülecek bir olay yaşanmadı. Her iki takımın teknik ekipleri ve sorumluları olaya karışmışlardır ve sözlü sataşmalar olmuştur. Stresli maçlarda bu tip olaylar normaldir'' şeklinde konuştu.
-''FENERBAHÇE'DEN KORKMUYORUZ''-
Hafta sonunda lig ikincisi Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Sidal, ''Kadıköy'e de puan veya puanlar almak için gideceğiz'' dedi. Fenerbahçe'nin son haftalarda aldığı sonuçlarla formda olduğunu gösterdiğini ifade eden Sidal, ''Biz de formdayız ve rakibimizden korkmuyoruz. Puan veya puanlar alacağımıza inanıyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.

17.03.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla