Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2008, 16:31   #5
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kasımpaşa umut dolu

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenerek 3 puan alan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Uğur Tütüneker, kendileri için hayati bir maçtan galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Tütüneker, maçtan sonra yaptığı açıklamada, takımının son 7-8 haftadır iyi mücadele ettiğini ifade ederek, ''Bugün oyundan memnun değilim, ama futbolcularım mücadele etti ve maçı kazandık. Takımımdan memnunum. Ligde kalmak için mücadelemizi sonuna kadar yapacağız'' dedi.
Kendi sahalarında ilk kez oynamaları ile ilgili olarak Tütüneker, seyirci atmosferinin oyuncularını havaya soktuğunu, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bu atmosferin olmadığını dile getirdi.
Uğur Tütüneker, devre arasında oyuncular soyunma odasına giderken, körükte yaşanan olaylarla ilgili olarak ise ''Çok önemli bir şey olmadı. Sadece itiş kakış yaşandı. Bir iki futbolcunun birbirine sataşması oldu. Ama iki taraf da araya girerek onları ayırdı. Biz İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile kardeş takımız. Aramızda bir sorun olmaz'' şeklinde konuştu.
Gelecek hafta Fenerbahçe ile yapacakları maça değinen teknik direktör Tütüneker, ''Biz Beşiktaş'a, Trabzonspor, Galatasaray'a karşı nasıl oynadıysak, Fenerbahçe'ye karşı da öyle oynayacağız. Rakibimiz karşısında öne doğru baskılı oynamak istiyoruz. Korkmadan, iyi mücadele edip, puan veya puanlarla dönmek istiyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.

16.03.2008 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla