Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2008, 18:34   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Bülent Korkmaz gibi olmak istedim.."

"Bülent Korkmaz gibi olmak istedim.."


Beşiktaş'ın savunma oyuncusu İbrahim Kaş, şampiyon olacaklarına inandıklarını ve önlerinde engel olmadığını düşündüklerini söyledi. Genç futbolcu hayalleri hakkında da konuşurken, örnek aldığı ismi de açıkladı..


İbrahim Kaş, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organı Yavru Kartal Dergisi'nin mart ayı sayısında yer alan röportajında, minik Beşiktaşlıların sorularını yanıtladı.

İbrahim Kaş, şampiyonlukla ilgili bir soruya, ''Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz ve önümüzde de engel olmadığını düşünüyoruz. Galatasaray'ı yenip lider olduk ve fikstür de bizden yana'' diye cevap verdi.

Beşiktaş'ta uzun yıllar oynayıp şampiyon olmanın, sonra da Avrupa'da bir takımda forma giymenin en büyük hayali olduğunu kaydeden İbrahim, (A) Milli Takım kadrosuna seçildiğinde neler hissettiği sorusu karşısında da ''(A) Milli Takım'a gitmek çok önemli ve çok güzel bir şey. Ümit Milli Takım'da forma giyiyordum. Oraya çağrılmayı bekliyorken, (A) Milli Takım'dan haber geldi. Benim için çok önemliydi. Bu şansımı en iyi şekilde değerlendirmek istiyordum. Ama maalesef 15. dakikada bağlarım koptu ve sakatlık geçirdim'' şeklinde konuştu.

İbrahim Kaş, kendisine göre Türkiye'de oynayan en iyi yabancı futbolcunun takım arkadaşı Matias Emilio Delgado olduğunu belirtirken, çocukken Galatasaraylı Bülent Korkmaz gibi bir futbolcu olmayı istediğini söyledi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile ilgili bir soruya da İbrahim Kaş şöyle yanıt verdi:
''Ertuğrul hocamız, alt yapıdan çıkan ya da diğer genç oyuncular için çok büyük bir şans. Hepimize tek tek şans veriyor. Bana da şans verdi ve sezon başından beri bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum.''
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla