Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2008, 21:25   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Var mı Saviola'yı isteyen?

Var mı Saviola'yı isteyen?

İspanya La Liga'da geride kalan 28 hafta sonunda 62 puanla en yakın takipçisi Barcelona'nın 7 puan önünde lider durumda bulunan Real Madrid Arjantinli futbolcusu Javier Saviola'yı satmaya hazırlanıyor.
Real Madrid kulübüne yakınlığı ile bilinen Marca gazetesinde yer alan haber göre sırasıyla River Plate, FC Barcelona, Sevilla, Monaco ve Real Madrid formalarını giyen 26 yaşındaki Arjantinli golcü futbolcuya bu yaz takımdan ayrılabileceği yönünde alınan karar önceki gün kulüp yönetimi tarafından açıklandı. Öte yandan takımın Alman çalıştırıcısı Bernd Schuster'in yeni bir golcüyü kadrolarına katmak istediği ve bu yüzden Saviola'yı satılık listesine koyulması için Real Madrid yönetimine bir rapor sunduğu ifade ediliyor.

İspanyol ekibi ile bir senelik birlikteliğin ardından Real Madrid yetkililerinin aldığı bu karar sonrası kulübüyle sözleşmesi 2011 yılına kadar süren Saviola ise şimdi kendisine gelecek teklifleri değerlendirecek. 10 Temmuz 2007'de Real Madrid kulübünün kapısından içeri giren Saviola geride kalan 10 ay boyunca yaşadığı sakatlıklar ve sorunlar yüzünden sadece 6 kez Real Madrid forması giyebilmişti... Not: Transfer borsasında rakamların net bir şekilde yansıtıldığı transfermarkt.de adlı siteye göre Saviola'nın şu an bonservis değeri 6 milyon avro civarında ve o Saviola 2001 yılında 35 milyon avro bonservis bedeliyle River Plate'ten Barcelona'ya transfer olmuştu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla