Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2008, 21:26   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu karar örnek olsun!

Bu karar örnek olsun!

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 28. haftasında oynanan Real Betis - Athletic Bilbao maçında Athletic Bilbao'nun kalecisi Armando'yu attığı pet şişe ile yaralayan Real Betisli taraftar hakim kararı ile cezaevine konuldu. Atletic Bilbao'nun 2-1'lik üstünlüğüyle devam eden maçın 69. dakikasında attığı pet şişe ile kaleci Armando'yu gözünden yaralayan 40 yaşındaki Real Betis taraftarı Carmelo Pena Rodriguez, diğer taraftarların polise ihbarı sonucu tutuklanarak, hakim karşısına çıkarıldı. ''Maçtan dolayı çok kızgındım'' diye kendini savunan fanatik Real Betis taraftarı, hakim kararı ile cezaevine atılarak, serbest bırakılması için 3 bin Avro kefalet şartı konuldu.
Bu arada, kaleci Armando'nun yaralanmasının ardından maç durdurulurken, Futbol Rekabet Komitesi bu hafta olayla ilgili kararını verecek. Real Betis taraftarlarının pet şişeyi atan Rodriguez'i hemen polise şikayet etmesi örnek bir davranış olarak övgü alırken, yine de Real Betis kulübüne ceza gelmesi bekleniyor.
İspanya'da geçtiğimiz yıl benzer bir olay eski Sevilla teknik direktörü Juande Ramos'un başına gelmiş, Ramos'un bayılmasına yol açan şişeyi atan taraftar 4680 Avro para cezası almıştı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla