Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2008, 08:15   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başarının sırrı!

Beşiktaş önce büyük bir aile olmayı başardı. Tek yürek olan Siyah-Beyazlılar sonra da ligde zirveyi ele geçirdi...
18.3.2008



42 golün 34’ü yabancıların
Galatasaray derbisi sonrasında zirveye kurulan ve adım adım şampiyonluğa giden Beşiktaş’ın başarısında yabancılarının payı büyük... Bobo, Mert Nobre, Matias Delgado, ve Rodrigo Tello gibi futbolcular, sergiledikleri performansla Kara Kartal’ı sırtlıyor. Ligde rakip fileleri 42 kez havalandıran Siyah-Beyazlılar’ın 34 golünü yabancı futbolcular kaydetti. Ancak Güney Amerikalılar’ın sırrı ortaya çıktı!

Sağlam da yalnız kalmıyor
Kara Kartal’ın yıldızlarını eşleri ve çocukları maçlarda bile yalnız bırakmıyor. Karşılaşmaları kapalı tribünün üzerindeki locadan takip eden Nobre, Delgado, Tello, Bobo ve Ricardinho’nun eşleri, maç biter bitmez soluğu soyunma odasının kapısında alıyor. Trabzonspor karşılaşması sonrasında da Siyah-Beyazlı futbolcular galibiyetin sevincini aileleriyle yaşadı. Bu sevince Ertuğrul Sağlam da kızıyla birlikte dahil oldu.

Kısa...Kısa...

Kurtuluş günü!
Bu sezon sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Serdar Kurtuluş’un bu hafta İstanbul Belediye ile oynanacak kritik karşılaşmada ilk 18’e gireceği bildirildi. Yavaş yavaş sakatlıktan sıyrılan genç oyuncunun günden güne iyiye gittiği belirtildi. Cisse ve İbrahim Kaş’ın da hazır hale gelmesiyle Kara Kartal’ın iki hafta sonra oynanacak Fenerbahçe derbisine tam takım çıkacağı açıklandı.

Cisse iyileşiyorSakatlığı Beşiktaş’ta kriz yaratan Edouard Cisse hızla iyileşiyor... Fransız yıldız, kendisine “Büyükşehir maçında oynayabilir misin?” diye soran gazetecilere, “Şu anda ancak Play Station oynayabilirim! Derbisinde sahada olmak istiyorum” dedi. Tecrübeli oyuncu, gerekirse fedakarlık yapıp, Fenerbahçe’ye karşı oynayacağını belirtti.

Kartal Yuvası’nda ‘19.03’ kampanyası
Siyah-Beyazlılar’da, 19.03 Dünya Beşiktaşlılar Günü nedeniyle Kartal Yuvası mağazalarında ‘19.03 indirim kampanyası’ yapılacak. Kulüpten yapılan açıklamada, geleneksel hale getirilen indirim kampanyasının bu yıl da uygulanacağı bildirildi. 19 Mart Çarşamba günü yapılacak kampanyada, giyim kategorilerinde ve belirli ürünlerde yüzde 19.03 oranında indirimli satışlara başlanacağı dile getirildi.

Abacı’dan fazla mesai
Beşiktaşlı futbolcular Ertuğrul Sağlam’ın Kayseri’deki ekibinde de görev yapan profesör doktor Ramazan Abacı’nın telkinleriyle baskıdan kurtarılmaya çalışılıyor. Ülkenin önde gelen spor psikologlarından biri olan Abacı’nın futbolcularla gerek tek tek, gerekse gruplar halinde konuşmalar yaparak, psikolojik destek verdiği öğrenildi.

‘Önümüzde engel kalmadı’
Beşiktaş’ın genç savunma oyuncusu İbrahim Kaş, şampiyon olacaklarına inandıklarını ve önlerinde engel olmadığını ifade etti. Kulübün resmi dergilerinden Yavru Kartal’a konuşan Kaş, “Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz ve önümüzde de engel olmadığını düşünüyoruz. Galatasaray’ı yenip lider olduk ve fikstür de bizden yana. Taraftarımızın da desteğiyle sezon sonunda kupayı kazanan taraf biz olacağız” dedi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla