Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2008, 08:37   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Işığı herkes gördü

"Işığı herkes gördü"
Click the image to open in full size.
Başkanımız, camianın tek vücut olduğunu belirterek, lig sonunda da zirvenin sahibi olacağımızı söyledi

Üç haftadır liderlik koltuğunda yer alan Beşiktaşımız, Trabzonspor galibiyeti sonrasında tam anlamıyla kenetlendi. Takımımızın Başkanı Yıldırım Demirören, iddialı ifadeler kullanarak şampiyonluğa olan inancını gösterdi. “Işığı tüm camia gördü” diyen Siyah-Beyazlıların patronu şöyle devam etti: “Oyuncularımız camianın beklentilerini karşılayacak güçte ve yetenekte. Ümidimiz her hafta biraz daha artıyor. Bu ligin sonunda puan cetvelinin tepesinde Beşiktaş yazacak.” ‘Kızımla geldim, çünkü...’
Zorlu Belediye, Fenerbahçe ve Sivasspor mücadelesi için özel prim uygulaması yapmayacaklarını dile getiren Demirören, “Hepimiz işimizi yapacağız, yüreğimizi ortaya koyacağız. Böyle yaparsak zaten şampiyonluk gelecektir. Buna inancımız tam” ifadesini kullandı. Trabzonspor maçını kızıyla birlikte izlemesine de değinen Başkan, “Stadyumlar ailelerin birlikte keyifli zaman geçireceği alanlar olduğunda çok mesafe kaydedeceğiz” diye konuştu.
3 oyuncu konuşacak
Bu arada Siyah-Beyazlılar’da alınan karar gereği, yönetici ve futbolculara konuşma yasağı geldi. Özel röportajlar kaldırılırken, maç sonraları da sadece ismi belirlenen 3 futbolcu açıklama yapacak. Hafta boyunca gerçekleştirilen antrenmanların da çoğunluğu basına kapanacak. Kara Kartallar, bu hafta Olimpiyat Stadı’ndaki Belediye maçının ardından Fenerbahçe’yi İnönü’de ağırlayacak ve daha sonra Sivas’ın konuğu olacak.
Kaynak: Fanatik
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla