Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2008, 14:48   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başarısının sırrı

Trabzonspor maçında attığı nefis frikik golüyle siyah beyazlı tribünleri coşturan Matias Emilio Delgado, başarısında eşi Laura’nın büyük katkısı olduğunu söyledi.

Click the image to open in full size.

3-0 kazandıkları karşılaşmadan sonra hamile olan eşi ile çocuğuna sarılan tangocu, "Benim en büyük dopingim eşimdir. İnönü Stadı'nın yeşil çimlerine ayak bastığımda, önce taraftarların şarkılarına kulak kabartırım. Daha sonra locada oturan eşimle çocuğumu izlerim" dedi. Arjantinli yıldız, şöyle devam etti:

"Beni saha içinde ne rakibin performansı, ne de ismi etkiler. Ailem benim en büyük dopingimdir. Her futbolcunun kendine özgü bir motivasyonu vardır. Benim de en büyük destekçim ailem. Trabzonspor karşılaşmasının ne kadar önemli olduğunu maçtan bir gün önce başkanımız Yıldırım Demirören anlatmıştı. Kazanmak bizim işimiz. Bunu da gerçekleştirdik.

Devre arasında aramıza katılan Holosko, gücümüze güç kattı. Beşiktaş Futbol Takımı'nda alt yapıdan gelen oyuncular dahil herkes kazanmaya odaklandı. Geçen yıl Serdar Kurtuluş koşuyordu, bu yıl ise Serdar Özkan, İbrahim Üzülmez, Baki, İbrahim Toraman ile birlikte Holosko çaba harcıyor.

Rüştü sayesinde

Holosko birebirde mükemmel, tempolu. Çabukluğu tartışılmaz. Trabzonspor karşılaşması çok zor geçti. Kaleci Rüştü mükemmel bir maç çıkardı. Yaptığı kurtarışlarla kazanmamızda önemli rol oynadı. Kendisini kutluyorum.

Beşiktaş'ta futbolcu, teknik heyet, yönetim ve taraftar tek bir olaya endekslendi. O da şampiyonluk. Her adımımızı en iyi şekilde atıyoruz. Trabzonspor ligin en tehlikeli ekiplerinden biri. Özellikle 10 kişi kaldığımız dönemde bizi çok zorladılar. Eğer kalemizde Rüştü olmasaydı, skor daha farklı olabilirdi.

Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam beni alışık olduğum yerde oynatıyor. Bu da verimimin artmasını sağlıyor. Defansif yönümün güçlü olmadığını biliyorum. Bu açığımı hücumda daha iyi işler yaparak kapatmaya çalışıyorum. Kontratağa dayalı oyunlarda daha başarılı oluyoruz."
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla