Alıntı:
sierra´isimli üyeden Alıntı
katılıyorum ertesi günün ilk muhabbeti biz finale oynarız siz bize başarılar dilersiniz. siz işiniz pankart zaten matbacılağa başlayın falan olacak. Kimse kusura bakmasın bizim memleketin ezikleri bunlardan insanlıktan anlamaz hatta şöyle özetliyeyim eşek HOŞAFTAN NE ANLAR !!! |
Yüzde yüz katılıyorum tebriklerrrrr!
yaw siz ne dediğinizin farkındamısınız onlar ingiliz bayrakları acıp sekiştaş derken siz onların kusura bakmayın ama bi taraflarını mı kaldıracaksınız??Bırakın artık hepimiz türküz mürküz ayaklarını dünyanın neresinde olursa olsun derbideki rakip takımlar birbirini tutmaz siz hiç barcanın real'e başarılar pankartı ile cıktığuını gördünüzmü??Yada inter,in??yada chelseanin??Aşın artık böyle seyleri.Yarın öbür gün siz ancak çeyrek finali pankarttalarda okursunuz deyince ne cevap vereceksiniz?Şikelerele şaibelerle şanslarla başarılar elde eden takıma bu onur verilmz!BENCE FUTBOLCULAR CHELSEA'ye başarılar PANKARTI ILE CIKSIN ÇARSI'DA HEPİMİZ İNGİLİZİZ HEPİMİZ CHELSEALİYİZ PANKARTI ACSINLAR ben şahsen chelsealiyim kardesim premier ligde de chelseayi on yıldır tutarım kim ne derse desin aksama da chelsea forması giymessem ne olayım!!insallah gol yağdırırlarr rezil rüsva ederleerr amin!nokta