Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2006, 13:22   #1
MURCIELAGO
 
MURCIELAGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Rekor Bekliyor!!

ODTÜ ÖĞRENCİSİ ÖSS'DE EN DÜŞÜK PUANI ALMAK İÇİN TER DÖKTÜ ÖSS'de rekor bekliyor! Click the image to open in full size.
ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Sefa Boyar, ÖSS'de tüm soruları yanlış yaparak ''eksi 45'' puan almak için ter döktü.


Gazi Üniversitesi Eğitim Vakfında sınava giren Boyar, 3 saat 15 dakika süren sınavın ardından, bu yılki ÖSS'yi değerlendirdi.

Tüm soruları yanlış yaparak ''eksi 45'' puanla ÖSS'de en kötü puan rekorunu kırmayı hedefleyen Boyar, ''Son 6 yılın bütün ÖSS sorularını çözmüştüm. Ancak, bu yılki sınav çok zordu, özellikle ikinci kısmı bayağı zordu. Sanırım bu yıl puan ortalamaları düşecek'' dedi.

Sınavdaki 180 sorunun tamamını çözerek yanlış şıkları işaretlediğini ifade eden Boyar, ''Fen bilgisi ve felsefe sorularında doğru cevap işaretlemiş olabilirim. Çünkü, çok çelişkili sorular vardı. Matematik sorularının ilk bölümü basitti ama ikinci bölümü zordu. Umarım hepsini yanlış yapmışımdır'' diye konuştu.

Sınavda doğru cevabın bir yanındaki yanlış şıkkı işaretlemeye özen gösterdiğini belirten Boyar, ''Kendime güveniyorum, büyük ihtimalle eksi 45 puan gelecek. Çok zor bir sınavdı. Öğrencilerin ne yaptığını çok merak ediyorum. Bu sene ÖSS sınavını kazanmak için girseydim, belki ODTÜ'ye giremezdim'' dedi.

Boyar, sınav öncesi bir çok deneme testi çözdüğünü, son yıllardaki ÖSS sorularına baktığını ifade ederek, şöyle konuştu:
''Bu yılki sınav çok farklıydı, zordu. İnsanlar başarısızlığa doğru yöneliyor. Üniversitede, 'Hoca bırakmak için sormuş' diye bir tabir vardır. Bu yıl da ÖSYM bırakmak için sormuş.

Bu sınavda hepsini çözebilmek için bence 2-3 yıl çalışmak gerekli. Fizik soruları ezbere dayalıydı. Zekayı kullanabilecek sorular çok yoktu. Sınavı kazanamayanlar zaman azlığından ve ezberleyememekten kaybedecek. Sözelde zaman kazandım ama sayısal sorularında çok zaman kaybettim.''
kaynak:f5haber.com

ULEN NE MANYAKLAR VAR YA EN MANTIKSIZ ŞIKKI SEÇ 5 DE 4 ŞANSIN VAR ZATEN O KADAR ÇALIŞMANA GEREK YOKTU...İŞALLAH BAŞARIRSIN KARDEŞ NE DİYELİM...
__________________
BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR




İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman
Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman
Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman
Haydi bastır Şanlı Karakartalım
MURCIELAGO Ofline   Alıntı ile Cevapla