Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2008, 08:29   #1
ilkeres26
Eskişehirli_Kartal
 
ilkeres26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Es Es'te Diyadin Hocayla Yollar Ayrıldı

Ve Diyadin Hocayla Yollar Ayrıldı
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Eskişehirspor yönetimi, teknik direktör Metin Diyadin ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezon Gençlerbiliği Oftaşspor'da görev yapan ve ligde son 6 haftaya girilirken 4 Nisan 2007'de görevden alınan Diyadin, aynı kaderi bu kez Eskişehirspor da ligin bitimine 8 hafta kala yaşadı.
Click the image to open in full size.Dün akşam Atatürk stadında bir araya gelen yönetim kurulu, kendi arasında oylama yaparak Diyadin için oy çokluğu ile gerekli kararı aldı. Toplantı sonrası açıklama yapmama kararı alan yönetim, resmi açıklamayı bugün Basın Sözcüsü Cem Abacı aracılığı ile yapacak.
Click the image to open in full size.KARAMAN GÜNDEMDE
Click the image to open in full size.Diğer taraftan Başkan Nebi Hatipoğlu'nun teknik direktör Hikmet Karaman ile görüştüğü öğrenildi. Sezon başında yaşanan Diyadin-Sergen krizinde gündeme gelen Karaman, 26 hafta sonra tekrar Sergen-Diyadin arasında yaşanan kadro krizinden sonra tekrar gündeme gelmiş oldu. Karaman’ın yanı sıra Rıza Çalımbay, Yılmaz Vural gibi isimler de Es-Es’in gündeminde.
Click the image to open in full size.DİYADİN İLE GÖRÜŞÜLDÜ
Click the image to open in full size.Alınan kararı teknik direktör Metin Diyadin'e iletmek için toplantı sonrası Anemon Otel'e giden yönetim kurulunun, Diyadin ile sözleşmesinden doğan tazminat konusunda sıkı bir pazarlık yaptığı da öğrenildi.
18.03.2008
Eskişehir Sakarya Gazetesi
__________________
Click the image to open in full size.
1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN

Konu ilkeres26 tarafından (19-03-2008 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir..
ilkeres26 Ofline   Alıntı ile Cevapla