Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2008, 11:33   #35
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Dizar: "Kredimizi kaybettik"

Turkcell Süper Lig'de haftayı 1-0'lık Kasımpaşa mağlubiyetiyle kapatan ve düşme hattındaki takımların nefesini ensesinde hissetmeye başlaşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, alınan yenilgiyi unutmak istiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Kasımpaşa karşısında kaybedilen puanların çok önemli olduğunu vurgulayarak, ''Tırnaklarımızla kazandığımız bir kredimiz vardı. O kredimizi dün Kasımpaşa maçında, maalesef lüzumsuz bir şekilde kaybettik. Artık söyleyecek bir şey yok. Yediğimiz 1 gole teslim olduk ve cevap veremedik. Şimdi bu maçı unutmamız lazım'' diye konuştu.
Maçın devre arasında yaşanan tartışmaları, ''Kasımpaşa'nın geleneksel yapısı'' olarak değerlendiren Dizar, ''Kasımpaşa'nın böyle geleneksel bir yapısı var maalesef. Oraya giden her takım bu sıkıntıyı yaşayacaktır. Bu durumu düzeltmeleri lazım. Uzun vadede kendi takımlarına zarar verirler'' ifadelerini kullandı.
Dizar ayrıca, önlerindeki Beşiktaş ve Kayserispor maçlarının büyük önem taşıdığını da anlatarak, ''Çok zor maçlar olacak. Çok çalışmamız, çok dikkatli olmamız ve iyi futbol oynamamız lazım. Bu işin içinden yine aynı oyuncular çıkacak'' derken, sezonun sonlarına yaklaşırken, iyi hazırlanmayan ve konsantre olmayan ekiplerin zor günler geçireceğine inandığını sözlerine ekledi.


Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
bjk_bjk Ofline