Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2008, 22:44   #1
|RespecT Me|
Banned

|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hastalıklı aşk filmleri

Hastalıklı aşk filmleri

Sinemanın vazgeçilmezi AŞK... İzlediğiniz en hastalıklı aşk filmlerini hatırlıyor musunuz?

Click the image to open in full size.

Romantizm, aşk... Sinemanın olmazsa olmazları. Bunun yanında hastalıklı şekilde aşk yaşayan filmler vardır ki... İşte onlardan bazıları!

ET

Et filminde, enkorporasyon yani yok etme derdi olan Francesca Dellera, sevgilisinin midesinde biten bir serüvende kurban rolunu üstlenmisti.

STAR 80

Star 80" adlı filmde Playboy güzeli Dorothy Stratten'in, bağımsızlığına beş kala, "yaratıcısı" ve terkedilmenin ihtimaline bile dayanamayan kocası tarafindan öldürülmesi anlatılıyordu.

ÖLÜM KİTABI
Ölüm Kitabı"nda eski bir hemşireyi canlandıran Kathy Bates, evine kırık bir bacakla gelen hayranı oldugu yazara, aşkla nefret arası duygularla bayağı bir acı çektiriyordu. Yazarin hep yanında kalmasını sağlamak için onu herkesten saklıyor, bacağındaki yaranın iyileşmemesi için elinden geleni yapıyordu.

DİKKAT ŞEHVET
Ang Lee ve güçlü bir devlet adamı arasında yaşanan ilişki, tutku dolu bir aşk ruletine dönüşür. Cinayet ise aşklarını kanıtlamanın tek yolu olacaktı.

KOLERA GÜNLERİNDE AŞK
Kolera Günlerinde Aşk, genç bir kızın itibarlı bir doktorla evlenmesi ve seks makinesine dönüşmesi, hastalıklı bir aşkın başlangıcı olacaktır.
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla