İşte benim takımım; 1 - hayrettin demirbaş : kumbara lakaplı galatasaray kalecisi.. ismi 5 ile özdeşleşmiştir. 2- ibrahim üzülmez : beşiktaş sol bek oyuncusu.. kafasını kaldırmadan orta yapma becerisine sahip enden futbolculardan. 3- ümit özat : sparta prag ı sparta'da yenmek istiyoruz diyen şehla futbolcu... sol kanattan sağ ayakla yaptığı ortalarla hafızalara kazınmıştır...bir hazırlık maçından sonra " 3 puan aldık mutluyuz" bile demiştir... 4- fatih akyel : galatasaray' dan fenerbahçe' gittikten sonra "herkes hata yapabilir, geçmişte benim de hatalarım oldu; ama bunları artık unutmak gerek..." diyebilecek kadar profesyonel bir futbolcudur.. 5- tolunay kafkas : kendi takımındaki bir futbolcuya sinirlenip kafa atarak kırmızı kart gören yegane futbolcudur.. 6- ertuğrul sağlam : toshack yüzünden adaptasyon sorunu olan futbolcudur.. santrafor kimliğini bir kenara bırakıp stoper kimliğine bürünmüştür... kafası karışmıştır.. 7- ali eren : çirkin olduğu kadar agresif bir futbolcudur.. tekmeye kafa sokan, özverili futbolcu olmak isterken, çok kafa topuna çıktığı için kafaya tekme sokmaya çalışmıştır yıllarca.. çoğu zaman da başarılı olmuştur bu konuda... 8- hami mandıralı : penaltı atacağı zaman orta sahaya kadar açılan , toplara pis burun vuran ve kaçırdıktan sonra da "canım sağolsun" diyecek kadar kendisiyle barışık bir futbolcudur... 9- celil sağır : samsunsporlu atom karınca.. topun dibine giremediği için olduğu yerde önce topu kaldırır, sonra diker.. buna da orta denemez tabiki... maç sonrası verdiği röportajlarla gönüllerde taht kurmuştur... 6-3 yenildikleri maçtan sonra; "çok şanssız yenildik, gördünüz işte rakip altı defa geldi altısı da gol oldu" diyerek 8 defa gelse 8 gol mu yiyecektiniz o zaman dedirten insandır... resmi sitesindeki özeçmişinde geçen " futbol kariyerimde şu ana kadar 32'ye yakın gol attım." cümlesindeki 32'ye yakın gol atmak ifadesi bu durumu açık seçik ortaya koymaktadır... 10- hagi : bilakis taparım... 10 numara gördüğüm zama aklıma sadece hagi gelir.. bunu hak ediyor ama... 11 - HAKAN ŞÜKÜR : torinolu duygusal corvette...
__________________ Sen her şeyi biliyorken, Ben her şeyi göze almışken, Sana uzaktan kıvranmak, Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin! |