Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2008, 07:22   #4
tyler durden
Banned

tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İşte benim takımım;

1 - hayrettin demirbaş : kumbara lakaplı galatasaray kalecisi.. ismi 5 ile özdeşleşmiştir.

2- ibrahim üzülmez : beşiktaş sol bek oyuncusu.. kafasını kaldırmadan orta yapma becerisine sahip enden futbolculardan.

3- ümit özat : sparta prag ı sparta'da yenmek istiyoruz diyen şehla futbolcu... sol kanattan sağ ayakla yaptığı ortalarla hafızalara kazınmıştır...bir hazırlık maçından sonra " 3 puan aldık mutluyuz" bile demiştir...

4- fatih akyel : galatasaray' dan fenerbahçe' gittikten sonra "herkes hata yapabilir, geçmişte benim de hatalarım oldu; ama bunları artık unutmak gerek..." diyebilecek kadar profesyonel bir futbolcudur..

5- tolunay kafkas : kendi takımındaki bir futbolcuya sinirlenip kafa atarak kırmızı kart gören yegane futbolcudur..

6- ertuğrul sağlam : toshack yüzünden adaptasyon sorunu olan futbolcudur.. santrafor kimliğini bir kenara bırakıp stoper kimliğine bürünmüştür... kafası karışmıştır..

7- ali eren : çirkin olduğu kadar agresif bir futbolcudur.. tekmeye kafa sokan, özverili futbolcu olmak isterken, çok kafa topuna çıktığı için kafaya tekme sokmaya çalışmıştır yıllarca.. çoğu zaman da başarılı olmuştur bu konuda...

8- hami mandıralı : penaltı atacağı zaman orta sahaya kadar açılan , toplara pis burun vuran ve kaçırdıktan sonra da "canım sağolsun" diyecek kadar kendisiyle barışık bir futbolcudur...

9- celil sağır : samsunsporlu atom karınca.. topun dibine giremediği için olduğu yerde önce topu kaldırır, sonra diker.. buna da orta denemez tabiki... maç sonrası verdiği röportajlarla gönüllerde taht kurmuştur...

6-3 yenildikleri maçtan sonra;
"çok şanssız yenildik, gördünüz işte rakip altı defa geldi altısı da gol oldu" diyerek 8 defa gelse 8 gol mu yiyecektiniz o zaman dedirten insandır... resmi sitesindeki özeçmişinde geçen " futbol kariyerimde şu ana kadar 32'ye yakın gol attım." cümlesindeki 32'ye yakın gol atmak ifadesi bu durumu açık seçik ortaya koymaktadır...

10- hagi : bilakis taparım... 10 numara gördüğüm zama aklıma sadece hagi gelir.. bunu hak ediyor ama...

11 - HAKAN ŞÜKÜR : torinolu duygusal corvette...

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline   Alıntı ile Cevapla