Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2006, 18:23   #1
MURCIELAGO
 
MURCIELAGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow şampiyon Beşiktaş!!!


Click the image to open in full size.
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, final serisinin son maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni uzatmalarda 79-69 mağlup ederek, 2005-2006 sezonunu Şampiyon tamamladı. Normal süresi 63-63 biten maçta uzatmaların son bir dakikasına girilirken ev sahibi ekibin taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle salon boşaltıldı ve maç seyircisiz tamamlandı.
Ekibimiz, üst üste attığı basketlerle karşılaşmaya hızlı başladı ve ilk 4 dakikalık bölümü 8-2 önde geçti. 6. dakikanın içine girilirken evsahibi ekip Özgür ile bulduğu sayılarla 11-10 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra savunmadaki etkisini kaybeden Ekibimiz ilk yarıyı 16-12 mağlup tamamladı.
İkinci periyoda İzmir ekibi Adnan Boyraz’ın basketiyle başladı. Karşılıklı basketlerle devam eden bu periyodun son dakikasının içine girilirken mavi beyazlı ekip, savunmadaki etkili oyununu sürdüremeyen Ekibimiz karşısında soyunma odasına 31-24 önde gitti.
İkinci yarıda Mehmet Arpak’ın bulduğu sayılarla aradaki farkı kapatmaya çalışan Ekibimiz, savunmasında üst üste yaptığı hatalarla İsmail ve Özgür’ün sayılarına engel olamadı. Evsahibi ekip mücadelenin 28. dakikasına girilirken farkı 14 sayıya kadar çıkardı ve durumu 49-35 yaptı. Takımımız, Murat Emrak, Mehmet Arpak ve Kaan Dalay’ın basketleriyle aradaki farkı 8 sayıya kadar indirdi, fakat İzmir ekibi bu çeyreği de 49-41 önde tamamladı.
Ekibimiz, son çeyreğe Mehmet Arpak ve Hüseyin’in bulduğu sayılarla başladı ve farkı 4 sayıya kadar indirdi (49-45). Mehmet Akın ve Kaan ile sayılar üretmeye devam eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, 33. dakikada beraberliği yakaladı (49-49). Mehmet Akın ve Kaan’ın sayıları ile Ekibimiz son bir dakikaya girilirken farkı 1 sayıya kadar indirdi (60-59). Son dakika içerisinde hakemlerin oyuncumuz Kaan Dalay’a üst üste verdikleri iki teknik faulü iyi değerlendiren evsahibi ekip, durumu 63-60 yaptı. Son 11 saniye kala hakem kararlarına yapılan itirazlar nedeniyle gerginlik yaşandı ve hakemler kısa bir süreliğine soyunma odasına gittiler. 5 dakikalık bir duraklamnın ardından tekrar başlayan karşılaşmanın son 11 saniyesinde Hüseyin’in attığı 3 sayılak basket ile Takımımız, 63-63 beraberliği yakalayarak maçı uzatmalara götürdü.
Mehmet Akın ve Bülent'in sayılarıyla uzatmalara hızlı başladık. Etkili savunmasıyla İzmir ekibinin hücumlarını savuşturan Takımımız, uzatmaların son bir dakikasına girilirken farkı 5 sayıya kadar çıkardı (69-74). Bitime az bir süre kala İzmir Büyükşehir Belediyesi taraftarlarının çıkardığı olaylar neticesinde oyun durdu. İzmirli taraftarlar ile polis arasında gerginlik yaşandı. Hakemler salonun boşaltılmasını istedi. Uzun bir süre duran karşılaşma için İzmir Büyükşehir Belediyesi takımı sahaya çıktı ancak kalan sürede atak girişiminde bulunmadı. Takımımız, mücadeleyi 79-69 kazanarak geçen sezonun ardından bu sezonu da ŞAMPİYON tamamladı.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

kaynak:bjk.com.tr

HELAL OLSUN BE KARTAL YÜREKLİLER...AYAKTA ALKIŞLARIM BEN SİZİ...YÜREĞİNİZE,ELİNİZE SAĞLIK KARTALLAR....
__________________
BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR




İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman
Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman
Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman
Haydi bastır Şanlı Karakartalım
MURCIELAGO Ofline   Alıntı ile Cevapla