Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2008, 21:39   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tottenham:4 Chelsea:4

Bu maçı kaçıran üzüldü!

Londra derbisinde Tottenham Hotspur kendi sahasında Chelsea FC'yi konuk ederken, toplam 8 gol atılmasına rağmen, mücadelede galip gelen taraf yoktu.
Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki rakibi Chelsea, Carling Cup'ta finalde Tottenham'a elenmesinin ardından galibiyet için sahaya çıkarken, 3 kez öne geçmesine rağmen mücadeleden 4-4'lük beraberlike ayrıldı.
Son dakikada kalesinde büyük bir tehlike atlatan Chelsea, Didier Drogba'nın 3. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçmiş, Spurs'ta Woodgate 12. dakikada eşitliği sağlamıştı. Essien bu golün 7 dakika ardından bir kez daha konuk ekibe üstünlüğü getirdi.
Cole, 52. dakikada farkı 2'ye taşımış ama Berbatov, 60. dakikada farkı tekrar 1'e indirmiş ve bitime 15 daika kala Huddlestone, Spurs adına skorda 3-3'lük eşitliği sağlamıştı. İki takım da gollerine devam ederken, Cole 80. dakikada Chelsea'ye 3. kez üstünlüğü getirdi ama Keane 88. dakikada maçın skorunu belirledi. Spurs'un 2. golünü kaydeden Berbatov, uzatma dakikalarında kaleci Cudicini ile karşı karşıya kalırken, Chelsea kalecisi yaptığı kurtarışla, takımının mağlubiyetini önledi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla