Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2008, 22:31   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko'ya özel eğitim!

Holosko'ya özel eğitim!

Özellikle hücum bölgesindeki performansıyla Beşiktaş’a büyük katkı sağlayan Holosko, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam tarafından da özel eğitime alındı. Eski bir santrfor olan Ertuğrul hocanın, Slovak golcüye bazı uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Hava toplarında fazla hakimiyeti olmayan futbolcusuyla görüşen Sağlam’ın, bu konuda kendisini daha da geliştirmesini istediği vurgulandı.
Üzerine titriyor!
Holosko, Trabzonspor maçında attığı depar ve attırdığı golle tüm camianın takdirini toplarken Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da bu oyuncunun üzerine titremeye başladı. Hem forvet hattında, hem de sağ kanatta gösterdiği performansla teknik heyeti sevindiren Slovak oyuncunun geriden pas alması durumunda çok daha iyi işler başarabileceğini hocasına ilettiği belirtildi.
Karadeniz ekibi karşısında fazla topla buluşamadığını ifade eden Holosko, ister kanatlarda, isterse forvet hattı olsun her yerde oynayabileceğini ifade ettiği öğrenildi.
Holosko’dan hücum bölgesinde oldukça memnun olan Ertuğrul Sağlam’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye maçında ön liberoda oynatacağı isim konusunda kararsız kaldığı vurgulandı. Serdar Kurtuluş’un takım idmanlarında yer alması umutları artırırken, Serdar Özkan ve Tello’nun bu mevkide forma giyme ihtimali olduğu belirtildi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla