yatağın başını pencereye, sağını duvara bitişik nizam konuşlandırırsan solundan kalkman kaçınılmaz olur... ben bugün bunu gördüm.. oysa yapılabilecek başka bir tercih daha var, her zaman olduğu gibi.. mekik çekermişcesine harekete başlasam, başım ağır gelse ve "kemiksiz" diye tabir ettiğimiz atletik bir vücuda sahip olan nadia comenachi gibi mekikten taklaya geçsem.. ve hareketimi tamamladığım zaman dolabıma selam versem... aletli olur artistik olur cimnastiğe meyilli olsaydı bünye neden olmasın diyorum hala.. yataktan solundan kalkacağına on puan al...
gel gör ki artistik cimnastik namına dilimi burnuma bile değdiremiyorum..neden.. çünkü atlet giymiyorsun ya ondan... hasta olursun atlet giymezsen.. bronşit, grip, nezle olursun, atletik olmadığın için güne sol yanından başlarsın... işlerin ters gider ve kronik psikopat olursun...
tersinden yıkamak güzeldir... bir takım harf ve işaretler kaybolmaz, solmaz tshirt üzerindeki; bu sayede vermek istenilen mesaj hedef kitleye sağlıklı bir şekilde ulaşır.. burada önemli olan sudaki kireçtir... allah muhafaza rezistansı kireç bağlarsa, direnç gösteremezsiniz kirliliğe... tersinden yıkamak güzel ama tersinden kalkmak öyle mi.. genellikle sol taraf olduğu öngörülen bu taraftan kalkmamak için yatağın sağ cenahını duvara yaslamanızı salık veririm...ya da hiç kalkmamanızı..
__________________ Sen her şeyi biliyorken, Ben her şeyi göze almışken, Sana uzaktan kıvranmak, Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin! |