Tüküren hayvanın adı neydi.. Hah... Lama.. Lamalarla devekuşlarını severim.. Neden diyecek olursanız.. Devekuşuna neden boynun eğri diyer sorarsan ukala ukala sana cevap vermez...Öyle bakar..Elinde bayat ekmek varsa onu gagalar sadece... Lama da zaten devenin akrabasıdır ama çok da eğri büğrü bi tip değildir..Samimi dir (dir burada dahi anlamında olduğu için ayrı yazdım düzeltmeye üşendiğimden değil) Ukalalık yapmaz ama ukalalığa çok kızar... lama..lar (lar da burada çoğul dahi anlamında) kendi aralarındaki bazı dingil lamaları cemiyet hayatına sokmaktan imtina ederler doğal olarak.. Tabii serbest dalgalı kur rejimine devam etme konusunda ortak fikir birliğine sahip partiler, ekonomik program açısından farklı söylemler geliştirme mevzuunda başarısız addedilebilirler...Ups..Şu televizyonun sesini kısayım bi dakka.. Ne diyodum... Haa evet sonra aşifte bana dedi ki.."ben BMW den başka arabaya binmem... Hummerin nesi var canım...manyak işte... .............Ups ne lamalardan mı bahsediyordum... Hadi len ne laması saçmaLAMA....
__________________ Sen her şeyi biliyorken, Ben her şeyi göze almışken, Sana uzaktan kıvranmak, Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin! |