Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2008, 08:30   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Her şeyi biliyorduk'

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Devre arasında çıkışa geçeceğimizi planlamıştık. Potansiyelimiz var, kalan maçları kazanıp şampiyon olacağız" dedi.
21.3.2008



‘Önlemleri aldık ve...’Galatasaray derbisi öncesinde “Saat 21.00’de zirvedeyiz” diyen ve liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yine çarpıcı açıklamalar yaptı. “Ligin ilk yarısında düşük bir performans sergileyeceğimizi biliyorduk” ifadesini kullanan başarılı çalıştırıcı, “Takım 40 gün tatil yapmış. Oyuncular böylesine bir aradan sonra, yoğun bir tempoyu kaldıramadı. Avrupa maçları dönüşünde gereksiz puanlar kaybettik. Ancak devre arasında gereken önlemleri aldık. Böylesine büyük bir çıkışı zaten bekliyorduk” diye konuştu.
‘Yolumuz açık’
Futbolda stres, baskı gibi unsurlara inanmadığını ifade eden Ertuğrul Sağlam, sözlerini şöyle noktaladı: Talihsiz sakatlıklarımız oldu, beklenmeyen cezalar ile karşılaştık. Ancak bunlara rağmen liderliği ele geçirdik. Beşiktaş büyük takım. Hedefleri büyük, futbolcular bu formanın ağırlığını kaldırmalı. Bu saatten sonra bahane üretemeyiz. Çalışıyoruz ve rakiplerimize saygı duyuyoruz. Yolumuz açık, hedefimiz belli. Potansiyelimiz var, kalan 8 maçı kazanıp, mutlu sona ulaşacağız.
Orhan YILDIRIM
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla