Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2008, 08:31   #1
Pritt

Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

'Beşiktaş taraftarına borcumu ödeyemedim'

Dört sene Siyah-Beyazlı formayı giyen İbrahim Akın, Kartal'a mesaj gönderdi: 'Taraftar bana hep destek oldu. Onlara borcumu ödeyemedim, üzgünüm.'
21.3.2008

‘En kötü günde bile...’
Şampiyonluk yolunda Beşiktaş için büyük önem taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesine, ev sahibi ekip galibiyeti hedefliyor. 4 sene Siyah-Beyazlı formayı giyen ve devre arasında Beşiktaş’tan ayrılan İbrahim Akın, “İyi günler de geçirdim, kötü zamanlarım da oldu. En kötü günümde bile, İnönü’de tribünler beni çağırdı, destekledi. Beşiktaş taraftarlarına borcumu ödeyemedim, beni affetsinler” diye konuştu.
‘Eksikler önemli değil’
Belediyespor'un hocası Abdullah Avcı ise, “Üç büyük takıma karşı iyi mücadele etmiş, galibiyetler, puanlar almış bir takımımız var. Ertuğrul Sağlam benim arkadaşım, meslektaşım. Başarılı olmasını isterim ancak bu hafta değil! Kerim cezalı, Rızvan ve Metin’in sakatlıkları var. Eksikler bizi etkilemez, olmayanların yerini dolduracak arkadaşlarımız var. Galatasaray’ın teklifine gelince... Sezon sonunda oturur konuşuruz” ifadesini kullandı.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla