Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2008, 11:13   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Efes'e Takviye..

Click the image to open in full size.
Beko Basketbol Ligi'nin iddialı ekiplerinden ve zirve yarışında takımımızın en yakın takipçisi olan Efes Pilsen, Avrupa'ya veda ettikten sonra lig için iddialı bir kadro kurmanın çalışmalarına başladı.

3 yabancısı ile yollarını ayırdıktan sonra zor günler geçiren Lacivert-beyazlı ekip, ABD'li skorer Dewarick Spencer ile anlaştı.

2006-07'de Roanne forması ile Fransa Ligi şampiyonluğu yaşayan ve 20.6 sayı ortalaması ile sayı kralı olan Spencer, sezon sonunda Virtus Bologna ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Avrupa Ligi'nde ilk turda 10 maçta 18.1 sayı ve 3.2 ribaund ortalamaları tutturan ancak takımı elenince satışa çıkarılan 1.93'lük ABD'li için Efes ile Bologna'nın anlaştığı bildirildi.


Bir Transfer Daha..

Click the image to open in full size.
Efes Pilsen, pota altını da büyük ihtimalle Yeni Zelandalı oyuncu Craig Bradshaw ile güçlendirdi. Lacivert-beyazlıların Genel Menajeri Engin Özerhun; Spencer'ın yarın İstanbul'a geleceğini ifade ederek: 'Spencer'ın, İtalya'nın Virtus Bologna takımıyla sözleşmesi vardı. Sözleşmesini feshetmesinin ardından kendisiyle anlaşmaya vardık'' dedi.
Özerhun, pota altını güçlendirmek için arayışlarının sürdüğünü ve görüştükleri Yeni Zelandalı oyuncu Craig Bradshaw ile anlaşmaya yakın olduklarını dile getirdi. Engin Özerhun, Avustralya Ligi'nde Brisbane Bullets takımında 12.4 sayı ortalamayla forma giyen 25 yaşındaki Bradshaw ile görüşmelerin sürdüğünü söyleyerek, ''Kendisiyle ilgileniyoruz. 2.08 metre boyundaki Yeni Zelandalı oyuncu Bradshaw ile anlaşmaya yakınız" diye konuştu.
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif

Konu NeoRock tarafından (21-03-2008 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir..
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla