Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2008, 13:47   #1
ayaz__43
 
ayaz__43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 "70 Milyon Tek Yürek" kampanyası talihlileri

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği ve Türkiye'nin 923 ilçesinden birer talihliyi İsviçre'de yapılacak Avrupa Şampiyonası finalleri grup maçlarından birini izlemeye götürmeyi amaçlayan "Her İlçeden Bir Yürek, 70 Milyon Tek Yürek" kampanyasında kazanan talihliler belirlendi.
SMS ile kampanyaya katılanlar arasında yapılan çekilişle 7 ve 11 Haziran maçları için 307'şer, 15 Haziran maçı için 309 olmak üzere toplam 923 asil talihli ve 327 de yedek talihli 18 Mart 2008 tarihinde noter huzurunda Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişle belirlendi.
Kampanyada kazanan talihlilerin listesi TFF resmi intrenet sitesi tff.org ve 21 Mart 2008 tarihli Hürriyet Gazetesi'nde ilan edildi. Ayrıca asil ve yedek listedeki talihlilerin adresine posta ile tebligatta bulunulacak. Türkiye Futbol Federasyonu, pasaport ve vize işlemlerini kendileri yaptıracak olan talihlileri, Atatürk Havalimanı'ndan alacak, gerekli transferleri yapıp maça götürecek ve daha sonra dönüşte yine Atatürk Havalimanı'ndan uğurlayacak. Bu organizasyon sırasındaki masraflar Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karşılanacak.
Bu arada kampanyaya katılan 10 bin talihli de çekilişle birer Milli Takım formasının sahibi olacak.

Click the image to open in full size.

Kazanan asil ve yedekler listesi için tıklayınız...
__________________
Her zaman her yerde,seninle birlikte
ölüm gelsin isterse
gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk
sensin BEŞİKTAŞ
ayaz__43 Ofline   Alıntı ile Cevapla