Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2008, 01:56   #3
tyler durden
Banned

tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

küresel ısınmaya değil birasal ısınmaya sözüm;

ver elini nişantaşı diyerek hoyrat gönlümü eğlendirmek istediğim o puslu ve nemli günlerin güneşi;

dediğim o ki, insanın içini kıpır kıpır eden şarkılar vardır ya, hani bir yoldan geçerken, hani köprü trafiğinde durup kalkarsın ya birden, hani emniyet kemerini takma telaşı duyar ya insan ivedilikle trafik kolisini görünce;

işte böyle günlerden biri daha biterken,

ey aşk nerdesin güzel yerdesin
sen her yerdesin tamam da nerdesin?

sözleri kaşlarımın arasından domdom kurşunu ile girdi, bütün nöronlarıma zerk etti coşkuyu.. nörüyon lan dedim içimdeki kıpırtıya.. ama adı kaybedenler kulübü, tıklım tıklım ağzına kadar dolu, kaybedenler kulübüne girmek üzereyken iri kıyım bir amcam tuttu omuzumdan.. sen yeterince kaybettin mi kendini diye sordu.. hayır bir tanıdığa bakıp çıkacaktım zaten, girmeden hafiften güzel olmuştum.. malum bir votka saatlerce dans, nakit kayıpları görmeyecek kadar cepten tüketmiştim zaten.. haciz edilmiş 3+1 gayrımenkuldu.. kimi karıncıkları dolmuş sodaya hasret, kimi kulakcıkları sağır..

velhasılı kelam ey aşk nerdesin..
dur dedi bekçi baba
benim, bu aldığınız hava
adem döndü sonra havva’ya
hımm ne güzelmiş bu elma
adem bilmedi düşündü sonra
elma değil bu yediğimiz galiba
ayva

bahar meyvesidir ayva, yediğini anlamazsın zaten.. sonra gelir tadı.. zor işlermiş zar 1-1 gelmiş, tan ağarırken ten istemiş.. hep yek derken sek içmek, otururken değil de kalkınca fena yapar bünyeyi.. kalktığın mevsimlerde ortakulak-çekiç-örs-üzengi ve yarım daire kanallarından bağımsız bir denge kurarsın, kalktığın mevsimler seni "o" hale getirir...

ama gel gör ki; üzerine oturduğu nahiyesi ile dağları devirmeye muktedir olan bünye, dünyanın uzaktan kumandasının üzerine oturduğunu ancak ses çok çıkmaya başladığı zaman anlar.. ama o anlama süresinin başında aptallaşır.. baktığı ekrandan değil de başka biryerden gelir sanki ses..

o değil de; birasal ısınma diyorum.. mavi gezegeni tehdit ediyor.. buna bir sorun bulsun devlet

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline   Alıntı ile Cevapla