Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2008, 05:26   #24
tyler durden
Banned

tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

işte bu kapı
işte bu sapı
daha nasıl olur ki aşkın ispatı...
kartal ve pendik
gittik gittik geldik...

yeni bir sözlük edindim; alfabetik değil kronolojik.. ve genel geçerliliği yok bilakis gayet kişiye özel.. yaşanılan olaylar sonucunda elde kalanı özetlemek amacıyla hazırlanmış... ama son sayfalarında baskı hataları var.. onlarca cümle var "=" eşitliğin sağında.. ama onları karşılayan tek kelime yok sollarında...

yaşamak değil de yaşarmış gibi yapmak, aşklaşmak ve bilimum golgi aygıtları..

hastaneler; şifa kapısı; umut fakirin ekmeği.. pasta yesinler ekmek yoksa... pastaneye gitsinler.. tam olarak konuya giremedim ama başlık müsait bu tip vakit kazanmalara.. kaç kilo lazım aşk apla, yeni geldi hormonsuz bunlar, hem bir avuç tuz alıp koşmak serbest... aşklara takke.. takke düştü kel göründü.. endoplazmikretikulumlarında cerahat olan bireyin konsultasyonlarına devam edelim de aşık olsun bari... bu başlık altında kocaman kalın kalın yazmalı aşk diye, daha büyük saçmalama mı var... ve sonuçsuz bir anlam yükleme telaşı yaşasak...

öykündüm sevdiceğim mecnuna
leyla sen imişsin
bihaberim sayısal öğrencisiyim..

kalp dediğin kas.. bu sevimli domates parçasından çok farklı... kan pompalayan, 3+1 dört odacıklı bir mesken.. pompalaya pompalaya..
yetmez bir de ok geçirelim içinden, yay gibi gergin sevdicekten fırlayan..

din gibi, bireyin inanma ihtiyacı... hani bir kolaycılık, rasyonel düşüncenin belinin altına vurma, kanun boşluğu bir nevi...

- neden abi böyle yaptın..
- ne biliyiim olm ya aşığım ben..

güzel.. o aşk dediğinizin çekirdeklerini çıkarın da reçel yapın.. kışın enerji verir.. hani derler ya her rengi boyadık bir fıstık yeşilimiz eksik..

neyse ya, o da olur..
oda olur misafir olur..

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline   Alıntı ile Cevapla