Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2008, 06:18   #1
süleyman.03.zehir
 
süleyman.03.zehir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Fener'e bir kala!

Son 12 maçından 11'ini kazanan Beşiktaş, bugün Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Belediye'nin konuğu oluyor. Derbi öncesinde Kartal'da Gökhan Zan, Nobre,Serdar Özkan ve İbrahim Üzülmez ceza sınırında bulunuyor.
22.3.2008



Saat 19.00’da...
Lider Beşiktaş zorlu virajda... Ligin bitimine 8 hafta kala zirvede bulunan Siyah-Beyazlılar, unvanını korumak için bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Ligdeki son 12 maçında 11 galibiyet alan Kara Kartallar, rakibini devirip Fenerbahçe derbisi öncesinde seriyi sürdürmek istiyor. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak ve hakem Hakan Sivriservi’nin yöneteceği karşılaşma, Lig TV’den naklen ekranlara gelecek.

Kartal’da sarı alarm
Siyah-Beyazlılar’da cezalı İbrahim Toraman’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Cisse ve İbrahim Kaş forma giyemeyecek. Ayrıca hafif sakatlığı bulunan Baki Mercimek’in durumu ise maç öncesi netlik kazanacak. İstanbul Belediye’de ise Kerim, Rızvan, Metin, Gökhan ve Sertan yok. Bu arada Beşiktaş’ta ceza sınırında bulunan Nobre, Gökhan, İbrahim Üzülmez ve Serdar Özkan, kart görmeleri halinde büyük önem taşıyan Fenerbahçe derbisinde formasından uzak kalacak.
İSTANBUL BŞB.
Hasagiç
Efe
Cesario
Volkan
Ekrem
İlhan
İlyas
Tjikuzu
Adriano
İbrahim Akın
Necati

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali
Gökhan
Gordon
İ.Üzülmez
Holosko
Serdar Özkan
Delgado
Tello
Bobo
Nobre

STAT: OLİMPİYAT
YAYIN: LİG TV
SAAT: 19.00

HAKEMLER: Hakan Sivriservi
İsmail Şencan
Orkun Aktaş
__________________
KARŞILIKSIZ SEVMEK BU OLSA GEREK
süleyman.03.zehir Ofline   Alıntı ile Cevapla